2021 Ezhel konser takvimi | Ezhel konserleri nerede ve bilet fiyatları kaç lira?

2021 Ezhel konser takvimi | Ezhel konserleri nerede ve bilet fiyatları kaç lira?
Türkiye'nin en çok dinlenen rapçilerinden biri olarak müzik hayatına devam eden Ezhel, konserlerinde izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Birbirinden hit şarkılarını sevenleri için seslendiren başarılı şarkıcıyı izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Peki, Ezhel konserleri nerede ve bilet fiyatları kaç lira? 2021 Ezhel konser takvimi haberimizde yer alıyor.

Son olarak Bul Beni şarkısıyla milyonlarca dinleyiciye ulaşan Ezhel, koronavirüs sonrasında konserleriyle dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. En çok sevilen parçalarını hayranları için seslendiren başarılı rapçiyi dinlemek isteyenler de konserlerinin nerede olduğunu öğrenmek adına araştırmalarda bulunarak kendi şehirlerindeki etkinliklere gitmek istiyor. Coşkuyu yaşamak ve sevdikleri Ezhel'i görmek isteyenler için hazırladığımız konser rehberinde tüm bilgileri bulabilirsiniz. Peki, Ezhel konserleri nerede ve bilet fiyatları kaç lira? 2021 Ezhel konser takvimi haberimizde yer alıyor. 


2021 Ezhel yurt dışı konserleri

Parçalarıyla dijital dünyanın liderliğine oynayan Ezhel bu yıl Almanya odaklı yurt dışı konserleri verecek. Belçika ve Hollanda'daki hayranlarıyla da buluşacak. Ezhel 2021 yurt dışı konserleri aşağıda yer alıyor.

  • Ezhel 11 Kasım 2021 Perşembe 20:00 Grosse Freiheit 36 Hamburg Almanya konseri
  • Ezhel 12 Kasım 2021 Cuma 20:00 Huxley's Neue Welt Berlin Almanya konseri
  • Ezhel 23 Kasım 2021 20:00 LKA-Longhorn Stuttgart Almanya konseri
  • Ezhel 26 Kasım 2021 Cuma 20:00 Huxley's Neue Welt Berlin Almanya konseri
  • Ezhel 2 Aralık 2021 Perşembe 20:00 Neue Theaterfabrik Münih Almanya konseri
  • Ezhel 3 Aralık 2021 20:00 Cuma Hugenottenhalle Frankfurt Almanya
  • Ezhel 4 Aralık 2021 19:00 Cumartesi Melkweg Amsterdam Hollanda konseri
  • Ezhel 9 Aralık 2021 20:00 Perşembe Turbinenhalle 2 Oberhausen Almanya konseri
  • Ezhel 11 Aralık 2021 20:00 La Madeleine Brüksel Belçika konseri


2021 Ezhel konserleri

Son olarak Spotify'ın açıkladığı listede 2021 yılının en çok dinleneni olarak ilk sırada yer alan Ezhel'in yurt için de vereceği konserlerin takvimleri açıklandıkça haberimizde güncellenecektir. Sizler de konserlerini görmek istediğiniz şarkıcıları haberimizin yorum kısmına yazabilirsiniz.


ezhel



EZHEL KİMDİR ?

Ezhel veya gerçek adıyla Ömer Sercan İpekçioğlu 1 Temmuz 1991'de Çankaya, Ankara'da doğdu. Türk rapçi, şarkıcı ve söz yazarı. 2017'de yayımladığı ilk stüdyo albümü Müptezhel ile tanınmaya başlayan İpekçioğlu, Türkçe rap sahnesinin önde gelen müzisyenlerinden biri olarak tanımlanıyor.

12 yaşında iken rap müzik ile ilgilenmeye başlayan İpekçioğlu, 15 yaşındayken liseyi bırakıyor. CJ, Ice ve Ais Ezhel isimleri altında müzik kariyerine başlayan İpekçioğlu, ilerleyen dönemlerde Ezhel adını benimsedi. 2017'de ilk stüdyo albümü Müptezhel'i yayınladı ve bu albümün ardından geniş kitleler tarafından dinlenmeye başladı. 2018 Mayıs ayında tutuklanmasının ardından serbest bırakılması için çeşitli müzisyenler ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle kampanyalar başlatıldı ve sosyal medyada destek gördü. Aynı yılın Haziran ayında İpekçioğlu'nun beraatine karar verildi. İlerleyen dönemlerde çeşitli singlelar ile Lights Out ve Made in Turkey albümlerini yayınladı. 

Babası İpekçioğlu 1 yaşında iken annesini terk etti ve başka bir kadınla yaşamaya başladı, daha sonra ise çift boşandı. Profesyonel halk dansçısı olan ve Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu üyesi annesi Ulya Turgut ile birlikte çocukluğunu Cebeci semtinde geçiren İpekçioğlu, anneannesinin ölümünün ardından Ankara'nın Kırkkonaklar, Yenimahalle ve Kolej gibi çeşitli semtlerinde annesiyle beraber yaşadı.

İpekçioğlu, TED Ankara Koleji'nde eğitim gördü. Bir röportaj sırasında TED'e burs ile girdiğini, ancak daha sonra derslerinin kötüleştiğini belirtmişti. 5. sınıfta iken MTV vasıtasıyla rap müzikle ilgilenmeye başladı. Bu dönemde 50 Cent, Ceza ve Eminem'in başrolde yer aldığı 8 Mil filminden etkilendi. İlk başta yabancı rap sahnesi ile ilgilenmiş İpekçioğlu daha sonra Türkçe rape de ilgi duymaya başlamıştır. İlerleyen dönemlerde devlet lisesine geçiş yapan İpekçioğlu 15 yaşında liseyi terk etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.