2021 Murda konserleri | Murda konser takvimi - Biletler kaç lira?

2021 Murda konserleri | Murda konser takvimi - Biletler kaç lira?
Hollanda'da yaşayan ancak Türkiye'de milyonlarca kişi tarafından dinlenmeye devam eden Murda'nın 2021'deki konserleri tüm hızı ile sürüyor.. Yüz milyonlarca kez izlenen Youtube videolarının ardından sahneye çıkacağı günler sabırsızlıkla beklenen başarılı rapçinin konser takvimi araştırılarak öğrenilmek isteniyor. 2021 Murda konserleri konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.

Söylediği şarkılar ve yayınladığı videolarla adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyurmayı sürdüren Murda'nın temmuz ayından iitbaren çıkacağı konserler ve söyleyeceği şarkılar sabırsızlıkla bekleniyor. Rap dünyasında yaptığı çıkışla herkesin beğenisini kazanan genç şarkıcının performansını sergileyeceği etkinlikler hakkında bilgi sahibi olmak isteniyor ve sorgulamalar gerçekleştiriliyor. 2021 Murda konserleri konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.


2021 Murda konserleri nerede ve ne zaman?

Yayımlanan genelge ile 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılan pandemi kısıtlamalarıyla birlikte dinleyicilerinin karşısına çıkması beklenen Murda için sevenlerini sevindiren haber geldi. Sene sonuna kadar birçok konser verecek olan başarılı şarkıcıyı dinlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Bunları aşağıda sizler için sıraladık.


2021 Murda konserleri

Yüz milyonlarca dinlenen şarkıları ile hem sosyal medyada hem de müzik listelerinde adından söz ettiren Mabel Matiz her geçen gün daha fazla kiliye ulaşmayı başarıyor. Konserlerini de binlerce hayranı dinlemek adına biletlerini almak istiyor. İşte Murda konserleri...


 

14 Ağustos 2021 Cmt 21:00 Mawish Beach & Disco, Yalova Konseri

-Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
-Etkinlik Sosyal Mesafe Kuralları uygun numrasız oturma düzeniyle yapılacaktır.
-Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.
- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. 
- Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.

Bilet Fiyatları
- 190.50 TL

murda



MURDA KİMDİR?

30 Ocak 1984 Hollanda doğumlu olan Murda, Amsterdam’da dünyaya geldi. Asıl ismi Önder Doğan olan başarılı rapçi bir dönem Madrid’de yaşadı. Hollanda’ya dönüşünün ardından müzikle uğraşmaya başlayan Murda, 2008’de ilk EP’sini hazırladı. 2015’te çıkardığı parçaları daha sonra bir albümde birleştiren Murda son olarak “Nereye Kadar” isimli parçasını müzikseverlerle buluşturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.