2021 Sagopa Kajmer konser takvimi | Bilet fiyatları kaç lira?

2021 Sagopa Kajmer konser takvimi | Bilet fiyatları kaç lira?
Rap müzik alanında Türkiye'nin en iyilerinden biri olan ve yıllardır da adından söz ettirmeyi başaran Sagopa Kajmer'in konserleri de sabırsızlıkla bekleniyor. Milyonlarca hayranı bulunan ünlü rapçinin hangi şehirde ve mekanda sahne alacağı merakla bekleniyor. 2021 Sagopa Kajmer konserleri nerede? Bilet fiyatları kaç lira? İşte detaylar...

Türkiye'de rap müzik denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan ve eserleri ile de uzun süredir tanınan Sagopa Kajmer kendi alanında fark yaratmayı sürüdrüyor. Başarılı rap şarkıcısın için dinleyenleri ve sevenleri de özellikle koronavirüs sebebiyle verilen aranın ardından araştırmalara başladı.Hangi şehirlerde ya da mekanlarda sahne alacağı merak edilen ünlü Yunus Özyavuz'un konserlerinin tarihleri öğrenilmek isteniyor. Sagopa Kajmer 2021 konserleri nerede, ne zaman ve bilet fiyatları kaç lira? Sizler için derledik.


Sagopa konserleri nerede ve ne zaman?

1 Temmuz itibarıyla konserlere dinleyici alınabileceğinin açıklanması nedeniyle artık eskisi gibi olmasa da coşkulu ortamlar oluşturulabilecek. Sagopa'yı dinlemek ve yakından görmek istedikleri ünlü rapçiyi üç farklı şejirde görme imkanını elde edecek. İki açıkhava tiyatroda sahne alacak olan Kajmer bir de kulüpte şarkılarını seslendirecek.

Sagopa Kajmer temmuz ayı konser takvimini açıkladı
14 Temmuz: Trabzon Tren
15 Temmuz: Samsun Tren
17 Temmuz: Denizli Açıkhava Sahnesi
20 Temmuz: Didim Tren
21 Temmuz: Erikli Trakya Konserleri
22 Temmuz: Yalova Tramvay
23 Temmuz: Avşa Gıybet
24 Temmuz: Kuşadası Miracle
25 Temmuz: Antalya Sponge
28 Temmuz: Manisa Hayal Kahvesi
29 Temmuz: Eskişehir Spr.
30 Temmuz: Jolly Joker
31 Temmuz: İstanbul Uniq

sagopa kajmer konseri 2021


Sagopa Kajmer konser bileti fiyatları kaç lira?

Ünlü rapçiyi dinlemek isteyenler tek kategoriden bilet almak zorundaydı ancak şimdi ise durum değişti. Temmuz ayı takviminde tek bilet fiyatları mevcut.. Eylülde ise farklı kategoriler var.113 liradan başlayan biletler 160 liraya kadar çıkabiliyor.. Ayakta izleyebileceğiniz konserlerin tamamının biletleri tek fiyatla satışta. Biletix üzerinden satın alma işlemi gerçekleştiridkten sonra biletinizin çıktısı ile konser alanına gitmeyi unutmayın. Aksi takdirde etkinliğe giriş sağlayamazsınız..

 

Sagopa Kajmer Temmuz konserleri

22 Temmuz Perşembe 21:30 Tramway Beach Club, Yalova

- 18  yaş sınırı vardır. 
- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.
- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. 
- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.
- Kurallar gereği katılımcılar maskeli olmak zorundadır.- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.
- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.

Bilet fiyatları: 133,00 TL


 

2021 Sagopa Kajmer Eylül konserleri

  • Sagopa Kajmer 3 Eylül 2021 Hatay Konseri Sümerler
  • Sagopa Kajmer 4 Eylül 2021 İstanbul Konseri Kuruçeşme
  • Sagopa Kajmer 8 Eylül Diyarbakır Konseri Babel Terrace
  • Sagopa Kajmer 9 Eylül 2021 Mardin Konseri Kamor Amfi Tiyatro
  • Sagopa Kajmer 10 Eylül 2021 Batman Konseri Salon Alyans
  • Sagopa Kajmer 15 Eylül Tekirdağ Bahçe  Konseri Lupars
  • Sagopa Kajmer 18 Eylül Kocaeli Konseri Derince Açık Hava Sahnesi
  • Sagopa Kajmer 19 Eylül Denizli Konseri Açıkhava Tiyatrosu
  • Sagopa Kajmer 23 Eylül Antalya Konseri Lara Fest
  • Sagopa Kajmer 25 Eylül Muğla Konseri Prof. Dr. Şadan Gökovalı Açık Hava Sahnesi
  • Sagopa Kajmer 26 Eylül Zonguldak Konseri Kozlu Müzik Festivali
  • Sagopa Kajmer 30 Eylül Gaziantep Konseri Mavera Amfi Tiyatrosu

sagopa kajmer 2021 eylül konserleri

  • 11 Eylül 2021 Cumartesi Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu


- Katılımcılar izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve konsersüresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gerekenhassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenleretkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.
- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ileetkinlik gerçekleşecektir.

Bilet fiyatları: 
1. Kategori - 160.00 TL
2. Kategori - 145.00 TL
3. Kategori - 130.00 TL


 

  • 19 Eylül 2021 Pazartesi Denizli Açıkhava Tiyatrosu

- Katılımcılar izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.
- Katılımcılar izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve konsersüresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gerekenhassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenleretkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.
- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ileetkinlik gerçekleşecektir.

Bilet fiyatları
1. Kategori - 160.00 TL
2. Kategori - 145.00 TL
3. Kategori - 130.00 TL
 

sagopa kajmer konser


Sagopa Kajmer kimdir?

Sagopa Kajmer'in gerçek ismi Yunus Özyavuz'dır. 1978 yılında Samsun'da doğan rapçinin Emre Özyavuz adında bir kardeşi vardır. Kardeşi, Sagopa Kajmer'in kameramanlığını yapmaktadır. Müziğe radyo programlarında dj'lik yaparak müzik hayatına giriş yapan Sagopa Kajmer ününü tüm Türkiye'ye yaymış bir rapçi haline gelmiştir. Samsun'dan İstanbul'a üniversite eğitimi için gelen Sagopa Kajmer İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Ünlü rapçi ismini, Mısır'da bulunan piramitlerden birisinin adı olan Sagopa ile bu piramidin içindeki gizemlerini keşfederken ölen bir arkeoloğun soyadı olan Kajmer kelimelerinin birleşmesinden almıştır. Sagopa Kajmer'in İsmailağa cemaatine kayıt olması ve ardından ortaya çıkan fotoğrafları büyük ses getirmişti. Rapçinin bu tarihten itibaren şarkılarındaki dini ifadeler arttı ve bazı şarkılarında ayetler kullandı. Ancak Instagram'da bir takipçisinin sorusuna verdiği yanıtla yeniden sosyal medya'da şaşkınlık yarattı. İşte, o soru. 1998 yılında profesyonel müzik hayatına giriş yapan Sagopa Kajmer, rap oluşumu Kuvvetmira'yı kurmuştur.Aynı yıl ilk rap albümü "Yeraltı Operasyonu"nu yayınladı. Öğrenim hayatı nedeniyle İstanbul'a gelmiştir.İstanbul'da Fars dili ve Edebiyatı bölümünü kazanmıştır. İstanbul'a gelmesinin ardından 1 yıl geçtikten sonra rap dünyasında bir oluşum diyebileceğimiz Kuvvetmirayı kurmuştur. İlk projesinde "Silahsız Kuvvet" mahlasıyla yer alan Sagopa Kajmer dikkatleri üzerine çekmiştir. 2001 yılında Silahsız Kuvvet mahlasıyla "Sözlerim Silahım" ve " İhtiyar Heyeti"albümlerini yayınladı. 2002 yılında "Sagopa Kajmer" mahlasını yaratan rapçinin bu isimle çıkardığı ilk albüm "On Kurşun" oldu. Cem Yılmaz'ın ünlü filmi G.O.R.A filmine hazırladığı "Al Bir de Buradan Yak" şarkısıyla ilgi çeken rapçi'nin en başarılı albümü 2003 yılında yayınlanan "Bir Pesimistin Gözyaşları" oldu. Sagopa Kajmer turntablsim'in Türkiye'deki öncüsüdür. Pek çok müzik festivalinde sahne almıştır. 2002 yılında Ceza "Med Cezir" albümünün produktorlüğünü yaptı. Albümün tüm müziklerini kendisi yaptı. Ancak sonrasında aralarındaki anlaşmazlıklardan dolayı Ceza ile yollarını tamamen ayırmıştır. 2015 yılının başlarında ise önceden çıkardığı bazı albümlerin beatlerini YouTube üzerinden paylaşmakta ve 1998-2001 yılları arasındaki beatlerini Underground Years isimli bir kaç bölümden oluşan toplama albümleri yine YouTube aracılığıyla ücretsiz bir şekilde piyasaya sürmektedir. Sagopa Kajmer, 1 Ağustos 2006 tarihinde kendisi gibi rap şarkıcısı olan Kolera( Esen Güler) ile evlendi.Çift 20 Kasım 2017 tarihinde boşandılar. Sagopa Kajmer Instagram hesabından aldatıldığını iddia etmişti.

sagopa kajmer konser


Sagopa Kajmer albümleri

Hipnetic Records 2002
Bir Pesimistin  Gözyaşları 2003
Romantizma 2005
Sagopa - Kolera İkimizi Anlatan Bir Şey 2007
Kötü İnsanları Tanıma Senesi 2008
Şarkı Koleksiyoncusu 2009
Sagopa - Kolera Bendeki Sen 2010
Saydam Odalar 2011
Kalp Hastası 2013
Ahmak Islatan 2017

Single Albümler
Pesimist EP 2000
Pesimist EP 2 2002
Pesimist EP 3 2005
Kurşun Asker Pesimist EP  2006
Kirli Çocuk 2007
Kör Cerrah Pesimist EP 5
Bu Şarkıyı Zevk İçin Yaptık 2008
Sagopa Kajmer, Pesimis Orkestra - Saykodelik EP 2009
Hain 2009
Beslenme Çantam 2009
Bir Dizi İz 2010
Istakoz 2012
Avutsun Bahaneler 2019

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.