2022 Bilal Sonses konserleri | Bilal Sonses konser takvimi - Biletler kaç lira?

2022 Bilal Sonses konserleri | Bilal Sonses konser takvimi - Biletler kaç lira?
Sosyal medyada elde ettiği şöhret ile adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyurmayı başaran Bilal Sonses'in yeni senedeki konserleri de sabırsızlıkla bekleniyor. Birbirinden ilgi gören şarkılarıyla listeleri sallayan başarılı şarkıcının sahne alacağı mekanlar ve konser takvimi merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. 2022 Bilal Sonses konserleri konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'de son döneme damgasını vurmaya devam eden Bilal Sonses'in konserleri de ilgi görüyor. Arabesk alanında söylediği şarklarla milyonlara ulaşmayı sürdüren başarılı şarkıcı yeniden sahnelere çıkacak ve şarkılarını seslendirerek kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti verecek. Konserler hakkındaki  bilgiler de araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Sevenleri de 2022 sonuna kadar tüm etkinlikleri öğrenmek amacında. 2022 Bilal Sonses konserleri konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.

2022 Bilal Sonses konserleri nerede ve ne zaman?

Koronavirüs sürecinde uzak kaldığı dinleyicileri ile yasakların kaldırılması sonrasında yeni senede de buluşacak Bilal Sonses'in nerede şarkılarını seslendireceği ve sahne alacağı soruları sabırsızlıkla bekleniyor. 

2022 Bilal Sonses konserleri

Youtube'da elde ettiği milyonlarca dinleyici sayısının yanı sıra birçok müzik uygulamasındaki istatistikleri ike dikkat çeken Bilal Sonses'in konserleri için hummalı bir araştırma söz konusu. Haberin eklendiği tarihte kesinleşen etkinlikleri sizler için sıraladık. Konserler duyuruldukça içierik güncellenecektir.
 

  • Bilal Sonses 07 Ocak 2022 Cuma 21:00 Jolly Joker Bursa, Bursa konseri

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.
- 18 Yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.
- Bilet sahiplerinin, 0850 549 01 28 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmaları zorunludur.
- Tüm kategorilerde bilet sahiplerine minimum 2 ya da 3 kişi olması şartı ile bistro imkânı sunulmaktadır.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Ayakta kategori biletleri Covid-19 Pandemi Kuralları gereği satılmamaktadır.
- Etkinliğe katılacak misafirlerin mekana gelmeden önce “Hayat Eve Sığar” uygulaması, SMS ya da E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi gerekmektedir.  Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu   sorgulaması yapılacaktır.
- Misafirlerimize tesise girişte, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.
- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.  Organizasyon firması alınan önlemlere ve kurallara uymayan kişileri etkinlik mekanına almama veya mekandan çıkarma hakkına sahiptir.
- Etkinlik, Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hazırlanan numarasız oturma düzeni ile gerçekleşecektir.
- Etkinlik alanı girişinde dezenfektan, maske vb. gibi koruyucu malzemeler bulundurulacaktır.

Bilet Fiyatları
Genel Giriş - 113.00 TL
Bistro A - 169.50 TL
Sahne Önü - 226.00 TL
Sahne Önü (VIP) - İkramlı - 3 Kişilik - 2450.00 TL
Loca - İkramlı - 3 Kişilik - 2450.00 TL
Sahne Önü (VIP) - İkramlı - 4 Kişilik - 2750.00 TL
Loca - İkramlı - 4 Kişilik - 2750.00 TL

  • Bilal Sonses 26 Ocak 2022 Çarşamba 21:00 Aqua Florya Hayal Kahvesi, İstanbul konseri

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleşecektir.
- Katılımcılar izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.
- Organizatör firma uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydıyla etkinliğe almama hakkına sahiptir.

Bilet Fiyatları
Sahne Önü İkramlı Bistro - 500.00 TL
Genel Giriş - 150.00 TL


bilal osnses
 

BİLAL SONSES KİMDİR?

28 Ekim 1989’da İstanbul'da doğup büyüyen Bilal Sonses aslen Adıyamanlıdır. Sonses eğitimini Fatih'te tamamladı. Mehmet İhsan Mermerci Anadolu Turizm Otelcilik Lisesinde okuyan Bilal Sonses, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde 2 sene eğitim aldı. Başarılı genç popçunun boyu 1,76 m dir

Lisans eğitimini de Düzce Üniversitesi'nde sürdüren Bilal Sonses'in Yıldız Tilbe ile yaptığı Hasbelkader adındaki düeti Youtube'da 104 milyon izlenmeye ulaştı. Tuğçe Kandemir’le de düet yapan Bilal Sonses’in bu şarkısı da 140 milyon izlenmeye ulaştı.

"İçimdeki Sen" şarkısını yazan Bilal Sonses, kız arkadaşı tarafından aldatıldığını, ”Bunu öğrenince aldım karşıma konuştum. 'Doğru mu?' dedim. Hiç inkar etmedi. Ama 'Aldatmadım' deseydi inanacaktım. Sonra ortaya bu şarkı çıktı" ifadeleriyle aktarmıştı.

“Şimdiki Aklım” adındaki yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıkan Bilal Sonses’in, YouTube kanalında 2 milyona yakın abonesi bulunuyor. Milyonlarca kere izlenmenin, tüm dijital müzik platformlarında 1 numara olmanın büyük başarı olduğunu vurgulayan Bilal Sonses, müzik listelerinde hemen hemen 15 aydır ilk 10’da olmayı, ulusal radyolarda neredeyse 25 şarkımın çalmasını daha çok önemsediğini söyledi.

Bilal Sonses, bunun istikrarlı bir başarı anlamına geldiğini kaydederek, bu şekilde başarının daha kıymetli olduğunu aktardı. ‘Şimdiki Aklım’ın söz, müzik ve düzenlemesinin kendisine ait olduğunu vurgulayan Bilal Sonses, kendisini yansıtan şarkılardan biri oldunu bildirdi.

Sevenlerinin diğer şarkılarına gösterdiği ilgiyi buna da gösterdiğini belirten Bilal Sonses, o güçlü bağı daha çok pekiştirdiği bir şarkı oldunu anlattı.

Şarkıyı dünyadaki kötülüklere isyan eden bir ruh haliyle yazdığını ifade eden Bilal Sonses, bu durumu notalara ve kelimelere dökmeye çalıştığına işaret ederek, “Şimdiki Aklım”ın klibi için doğduğu mahalle Mevlanakapı’da çocukluk arkadaşlarıyla beraber kamera karşısına geçme fikrinin yönetmen Murad Küçük’e ait olduğunu söyledi.

2013’ten beri YouTube’a şarkı yüklediğini anımsatan Bilal Sonses, ilk şarkı yüklediğinde 20-30 abonesi, 200-300 görüntülenmesi olduğunu, o günden beri tüm müzik yolculuğunu YouTube’da ve diğer sosyal medya platformlarında izleyicileriyle paylaştığını bildirdi.


BİLAL SONSES’İN ŞARKILARI

Sana Bir Şey Olmasın

Sen Aldırma · 2019

Neyim Olacaktın? · 2019

İkimiz de Bilemedik · 2019

İki Kelime · 2017

Günahımı Aldın

Öpesim Var · 2017

Cennetten Çiçek · 2019

Derdime Dermanım (Akustik) · 2018

Gözlerine Bakınca Senin · 1998

Gel Artık

Öpesim Var · 2017

Küçüğüm

İtiraz

Derdime Dermanım Akustik

Derdime Dermanım · 2020

Elin Olamam 2016

& Seda Tripkolic - Sonu Gelmez

Geri Bildirim

Hasbelkader · 2020

Sebepsiz Boş Yere · 2021

İçimdeki Sen · 2018

Sende Kaldı Yüreğim · 2020

Şimdiki Aklım · 2021

Sonu Gelmez · 2020

İçimden Gelmiyor · 2019

Çat Kapı · 2020

Yak · 2018

Nefret · 2020

Yara · 2020

Sevme · 2019

Öpesim Var · 2017

Geç Değil · 2020

Görmedim Sen Gibi · 2020

İnat Keçi · 2019

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.