2022 Ceza konserleri | Ceza konser takvimi - Biletler kaç lira?

2022 Ceza konserleri | Ceza konser takvimi - Biletler kaç lira?
Türkiye'de rap denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan ve yıllardır müzik severlerin karşısına çıkan Ceza'nın konserleri yeni senede de devam ediyor. Birbirinden hit şarkılarını seslendirdiği etkinliklerde binlerce kişi tarafından dinlenen ünlü rapçinin 2022'deki takvimi de merak konusu. 2022 Ceza konserleri konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor

Şarkıları, dizi müzikleri, dissleri, düetleri ve hit parçaları ile yıllardır zirvedeki isimlerden biri olmayı başaran Ceza'nın yeni senedeki konserleri için şimdiden araştırmalar gerçekleştiriliyor. Ünlü rapçi birbirinden popüler şarkılarını seslendireceği konserlerde dinleyicilerinin karşısına çıkacak ve hayranları da bilgiler edinerek kendisini dinlemek üzere internette birçok kelime ile sorgulamalarda bulunuyor. Her anı büyük coşku ve müzik keyfine sahne olacak etkinliklerin takvimi, biletleri ve mekanları öğrenilmek isteniyor. 2022 Ceza konserleri konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.


 

2022 Ceza konserleri nerede ve ne zaman?

Sagopa Kajmer ile birlikte rap müzik konusunda zirvedeki isim olarak kabul edilen Ceza yıllardır birçok konserle birlikte adından söz ettirmeyi başardı. Programlar, diziler, etkinlikler ve çok daha fazla organizasyonda sahne alarak şarkılarını söyledi. Milyonlarca kişinin dinlediği şarkıcının yeni sezonda nerede ve hangi tarihte çıkacağı araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Canlı performansını görmek isteyenler de yine arama motorlarında sorgulamalar gerçekleştiriyor. Sene boyunca birçok konser verecek olan Ceza'yı dinlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Bunları aşağıda sizler için sıraladık.


 

2022 Ceza konserleri

Yüz milyonlarca dinlenen şarkıları ile hem sosyal medyada hem de müzik listelerinde adından söz ettiren Ceza her geçen gün daha fazla kiliye ulaşmayı başarıyor. Konserlerini de binlerce hayranı dinlemek adına biletlerini almak istiyor. İşte Ceza konserleri...


Ceza 14 Ocak 2022 Cuma 21.30 Maximum Uniq, İstanbul Konseri
- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanız gerekmektedir Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirler tkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.
- Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır.
- Etkinliğe katılacak misafirlerin mekana gelmeden önce “Hayat Eve Sığar” uygulaması, SMS yada E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi   gerekmektedir.
- Etkinliğimizde 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı misafrlerimiz etkinliğe aynı kategoriden bilet sahibi ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.
- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.
- Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.
- Konser alanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.
- Konser boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

ceza


Ceza kimdir?

Bilgin Özçalkan veya bilinen adıyla Ceza, 31 Aralık 1976 tarihinde İstanbul Üsküdar’da dünyaya gelmiştir. Nüfusa 1 Ocak 1977 olarak kayıt edilmiştir. Asıl mesleği Elektrik Teknisyenliği olan Bilgin Özçalkan bu işi bir süre yapmış ve bırakarak küçük yaştan itibaren ilgilendiği rap müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Ceza’nın, bu dönemlerde katıldığı yarışmalarda çok sayıda birinciliği vardır.

1996 yılında ilk grubu U.C.S’nin ardından, 1998 yılında Tarık Gamert (Dr. Fuchs) ile birlikte Nefret grubunu kurdu. 1999 yılında Tunç Dindaş’ın projesi olan “Yeraltı Operasyonu” adlı toplama bir albümde yer alan parçaları rap dünyasında büyük ilgi uyandırdı.

2000 yılında “Meclisi Ala-İstanbul” albümünü ardından da 2001 yılında “Anahtar” albümünü piyasaya çıkardı. Bu albümü yetersiz promosyon çalışmalarına rağmen büyük bir başarı yakaladı ve yüksek satış rakamlarına ulaştı.

Dr. Fuchs’un askere gitmesi ile birlikte çalışmalarına solo olarak devam eden Ceza, 2002 yılının Haziran ayında, Sirhot, Funky C ve Mic Check gibi isimlerle birlikte çalıştığı “Med-Cezir” albümünü çıkardı.

Yurt içinde sayısız organizasyonda sahne alan Ceza, ilk yurt dışı konserini ise 2002 yılında İsveç’te gerçekleştirdi. Hip Hop dünyasının önemli ödüllerinin sahibi oldu.

2004 yılına gelindiğinde “Rapstar” albümünü çıkaran Ceza, 29 Ağustos 2006’da çıkardığı ve 17 parçadan oluşan “Yerli Plaka” albümü ile büyük bir başarı yakaladı. 2007 yılında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde, En İyi Türk Şarkıcısı ödülünü alarak bir ilke imza atan Ceza, ardından “36 Kingz Kreuzberg” albümünü yayınlamıştır.

2010 yılında “Onuncu Köy” albümüyle yine büyük bir başarı yakalayan Ceza, bir süre müziğe ara verdikten sonra 2015 yılına gelindiğinde ise “Suspus” albümünü sevenleriyle buluşturmuş, aynı yıl albüme adını veren “Suspus” şarkısının klibiyle tüm dikkatleri üzerine çekmiştir.

Albümleri:

1999 – Toplama albüm – Yeraltı Operasyonu (Ceza, Doğanın Kanunu, İntihar, Yeter Artık parçalarıyla eşlik etmiştir.)
2000 – Asya Sentez albümü – Toplama Kampı (Mini Albüm)
2000 – Nefret albümü – Meclis-i Âlâ: İstanbul
2001 – Nefret albümü – Anahtar
2002 – Solo albüm – Med-Cezir
2004 – Solo albüm – Rapstar
2006 – Solo albüm – Feyz Al
2006 – Solo albüm – Yerli Plaka
2007 – Solo albüm – Evin Delisi (Maxi Single)
2008 – Bomba Plak (Killa Hakan ile ortak albüm)
2008 – 36 Kingz Kreuzberg
2010 – Solo albüm – Onuncu Köy
2015 – Solo albüm – Suspus
2019 – Single – Beatcoin

Ödülleri:

2007 – En İyi Türk Sanatçı – MTV Avrupa Müzik Ödülleri
2008 – İletişim Şeref Diploması – Türkiye Fair Play Ödülleri
2016 – En İyi Şarkı – Suspus – 13.Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri
2016 – En İyi Rap Sanatçısı – 13.Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri

Caza’nın rol aldığı diziler ve filmler:

2005 – İstanbul Hatırası: Köprüyü Geçmek (Ceza) (Sinema Filmi)
2013 – Leyla ile Mecnun (Az Sakallı Dedenin Torunu) (TV Dizisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.