2022 Hakan Altun Yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları kaç lira

2022 Hakan Altun Yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları kaç lira
Yeni yılı coşkulu bir şekilde kutlamak isteyen vatandaşlar şimdiden mekan arayışları ve etkinlik alternatiflerini araştırmaya başladı. Bunlar arasında konserler ve şarkıcıların sahne aldıkları mekanlarda var. Hakan Altun yılbaşı kutlamalarında en çok aranan isimlerden biri olmayı başardı. Kendisinin nerede şarkı söyleyeceği merak konusu. Peki, 2022 Hakan Altun Yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları kaç lira? Detaylar haberimizde yer alıyor.

2021'in son gününde yeni yılı karşılamak amacıyla eğlenmek isteyen vatandaşların en çok rağbet ettiği yerler müzik olan mekanlar. Yeni yıl kutlamasını en coşkulu şekilde gerçekleştirmek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Bu gecede sahne alacak birçok şarkıcı ve sanatçı dinleyicileri tarafından ilgiyle takip edilecek. Herkes yeni gelin güzellik ve iyi şeylerin getirmesini dileyecek. Müzik de eğlenmenin en önemli unsurlarından biri. Hakan Altun bugüne kadar birçok albüm ve şarkılarıyla kalitesini ispat etmiş isimlerden biri. Bu nedenle de kendisini dinlemek isteyenlerin sayısı bir hayli fazla. Peki, 2022 Hakan Altun Yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları kaç lira? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hakan Altun'un 2022 yılındaki tüm konserler için tıklayınız.



2022 Hakan Altun Yılbaşı programı (konseri) nerede?

Geçtiğimiz günlerde hakkında sahne alacağı mekandan 750 bin lira kazanacağı iddia edilen Hakan Altun; "'Ben parayı konuşmuyorum, sadece şarkı söylüyorum. Mesela döner yiyoruz onun parasını bile almıyorlar' şeklinde espirili bir cevap vermişti. Başarılı şarkıcının bu yılbaşında nerede dinleyicilerinin karşısına çıkacağı merak konusu ancak şu ana kadar açıklanmadı. Belirlendikten sonra haberimizdeki yerini alacak.

*** Güncelleme

Hakan Altun 31 Aralık 2021 Cuma günü yılbaşı galasında Ankara Sheraton'da Ceylan Köse ile birlikte sahneye çıkacak.

2022 Hakan Altun Yılbaşı programı


 

2022 Hakan Altun Yılbaşı konseri bilet fiyatları kaç lira?

Başarılı ismi dinlemek isteyenlerin en çok araştırdığı konulardan biri de bilet fiyatları. Konserlerde bilet söz konusu iken restaurant ve otellerde farklı tarifelerle ücretlendirmeler gerçekleştirilebiliyor. ŞEK Organizasyon'un organizatörlüğünü düzenlediği yılbaşı galasının ücretleri aşağıda yer almaktadır ve tek kişiliktir.

1. kategori: 4000 TL
2. kategori: 3500 TL
3. kategori: 3000 TL
4. kategori: 2500 TL
5. kategori: 2000 TL
6. kategori: 1500 TL
7. kategori: 1250 TL
8. kategori: 1000 TL
9. kategori: 750 TL
10. kategori: 650 TL
11. kategori: 500 TL

2022-hakan-altun-yilbasi-konseri-shearton-ankara

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.