2022 Mabel Matiz yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları

2022 Mabel Matiz yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları
Müzik dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Mabel Matiz, yılın son konserinde dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. Başarılı isim senenin son gününde söyleyeceği şarkılarla yeni yıla coşkusunu sonuna kadar yaşatacak. Kendisini dinlemek isteyenler de araştırmalarda bulunuyor. 2022 Mabel Matiz yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.

Söylediği şarkılar, çıkardığı albümler ve yaptığı coverlarla müzik sekötründe zirveye oynayan isimlerden biri olan Mabel Matiz adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyurmayı sürdürüyor. Her parçası hit olan ve ilgiyle dinlenilen başarılı şarkıcının 2021'nin son konserini nerede vereceği ve sahneye çıkacağı merak konusu. hayranlarının yanı sıra sanatını sevenlerin yeni yıl coşkusunu yaşamak adına dinlemek istedikleri Mabel Matiz'in yılbaşı konseri hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. 2022 Mabel Matiz yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.


2022 Mabel Matiz Yılbaşı programı (konseri) nerede?

Milyonlarca kişiye ulaşmayı sürdürdüğü şarkılarıyla yılbaşında da dinleyicileriyle buluşacak olan Mabel Matiz birçok duyguyu da dinleyicilerine aktaracak. Hüzünlü şarkılarıyla da yüksek başarı yakalayan Mabel Matiz'i dinlemek isteyenler bu sene WOW İstanbul'da yerini alacak. Yeşilköy Mah, Atatürk Havalimanı Yolu No:15-17-19, 34149 Bakırköy/İstanbul BAKIRKÖY / İstanbul adresinde bulunan otelde uygulanacak koşullar ve kurlalar da belli oldu.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı (çift doz) veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.
- Etkinlik girişinde HES kodu sorgulaması yapılır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekana gelmeden önce, Hayat Eve Sığar uygulamasını indirip HES kodu alması gerekmektedir.
- Etkinlik girişinde Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekana gelmeden önce, Hayat Eve Sığar uygulamasını indirip HES kodu alması gerekmektedir. İlgili uygulamanın “HES Kodu sorgula” bölümünden "riskli değildir" sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilir.
- Bilet satın aldıktan sonra 0850 222 20 50 numarayı arayıp rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.
- MASA düzeni etkinlik günü Organizatör tarafından gerçekleşecektir.
- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe anne ve-veya babasının refakatinde katılabilirler.
- Etkinlik kapı açılış saati 20:00, etkinlik başlangıç saati 21:00'dir. 
- Etkinlik başlangıç saatinden en az 1 saat önce biletle birlikte etkinliğin kapısında olacak şekilde hazır olunması gerekmektedir.
- Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca belirlenen koltuklarda oturulması gerekmektedir. 
- Konser boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. 
- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır. 
- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır. 


mabel matiz konser


 

2022 Mabel Matiz Yılbaşı programı (konseri) bileti kaç lira?

Mabel Matiz'i dinlemek isteyenler için WOW İstanbul Hotel'de gerçekleşecek programın biletleri de belli oldu. Bin liradan başlayan bilet fiyatları 2 bin 500 liraya kadar değişiyor. Mabel Matiz yılbaşı konser bilet fiyatları aşağıda yer alıyor.

  • Gold Masa - 2500.00 TL
  • Lacivert Masa - 2000.00 TL
  • Kırmızı Masa - 1750.00 TL
  • Mavi Masa - 1500.00 TL
  • Yeşil Masa - 1250.00 TL
  • Sarı Masa - 1000.00 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.