2022 Melek Mosso konserleri | Melek Mosso konser takvimi - Biletler kaç lira?

2022 Melek Mosso konserleri | Melek Mosso konser takvimi - Biletler kaç lira?
Türkiye'nin en popüler şarkıcılarından biri olarak milyonlarca dinleyiciye ulaşmayı başaran Melek Mosso yeni senede de sahnelerdeki yerini alıyor. Başarılı şarkıcı kendisini dinlemek isteyen misafirleri karşısında vereceği konserlerle birbirinden değerli ve ilgi gören parçalarını seslendirecek. Binlerce kişi de sorgulamalarda bulunarak konserlerin tarihini öğrenmek istiyor. 2022 Melek Mosso konserleri konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor

Müzik listelerinde yer alan şarkılarıyla kendi alanında en iyi isimlerden biri olmaya devam eden Melek Mosso, konserleriyle dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. Pandemi sebebiyle verilen aranın ardından sahnelerdek yolculuğuna tüm hızı ile devam eden güzel şarkıcıyı dinlemek isteyen hayranları da internette sorgulamalarda bulunuyor. Konserlerin yeri, zamanı ve bilet fiyatlarına dair pek çok arama gerçekleştiriliyor ve bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. 2022 Melek Mosso konserleri konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.


2022 Melek Mosso konserleri nerede ve ne zaman?

Adını duyurmaya başladıktan sonra hızla yükselen ve müzik piyasasında kalıcı olmayı başaran Melek Mosso'nun konserleri de bir hayli ilgi görüyor. Dijital mecrada milyonlara ulaşan ve her parçasıyla zirveye oynayan başarılı şarkıcının konserlerine dair bilgiler de sorgulanmaya devam ediyor. Yeni yılın başlamasıyla birlikte 2022'deki takvimi de merak konusu. Melek Mosso'nun 2022 konserleri aşağıda yer alıyor. Sene boyunca birçok konser verecek olan başarılı şarkıcıyı dinlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Bunları aşağıda sizler için sıraladık.


 

2022 Melek Mosso konserleri

Yüz milyonlarca dinlenen şarkıları ile hem sosyal medyada hem de müzik listelerinde adından söz ettiren Melek Mosso her geçen gün daha fazla kiliye ulaşmayı başarıyor. Konserlerini de binlerce hayranı dinlemek adına biletlerini almak istiyor. İşte Melek Mosso konserleri...


8 Ocak 2022 Cumartesi 21.30 Hayal Kahvesi Kocaeli, Kocaeli Konseri
- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanız gerekmektedir Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirler tkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir.
- Katılımcılar izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.
- Organizatör firma uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydıyla etkinliğe almama hakkına sahiptir.

Bilet fiyatları
VIP Bistro: 168.00 TL
Genel Giriş: 90.50 TL

melek mosso konser

Melek Mosso kimdir?

Ünlü şarkıcı Mosso, 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri’de dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamlayan şarkıcının asıl soyismi ‘Davarcı’dır. Melek Mosso ismi ise İtalyanca bir müzik terimi olan ve ‘gittikçe hızlanarak’ anlamına gelen ‘Mosso’ kelimesinden geliyor. Melek Mosso, 9 yaşında bağlama çalmaya başlayarak müziğe başladı. Güzel Sanatlar Lisesi’nde öğrenimine devam etti. Yan flütle şarkı söylemeyi sürdürüyor. Bir firmanın düzenlediği şarkı yarışmasında jüri özel ödülünü kazanmayı başardı ve Akustikhane stüdyolarında kayıt şansını yakaladı. ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katıldı. 2018 yılında Youtube kanalında Yıldız Tilbe’ye ait ‘Vursalar Ölemem’ şarkısını coverladı ve bu parça yaklaşık 15 milyon kez dinlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.