2022 Murda konserleri | Murda konser takvimi - Biletler kaç lira?

2022 Murda konserleri | Murda konser takvimi - Biletler kaç lira?
Ezhel ile birlikte girdiği Türk rap müziği alanında adından hızla söz ettiren ve her şarkısı milyonlarca kişi tarafından dinlenen Murda, yeni senede de sevenlerinin karşısına çıkıyor. Birbirinden hit parçaları ile dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatacak başarılı şarkıcının nerede sahne alacağı merak konusu. Önder Doğan'ın konser takvimi araştırılarak öğrenilmek isteniyor. 2022 Murda konserleri konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.

Tek söylediği şarkıların yanı sıra yaptığı düetlerle de rap müziğin zirvesine oynamayı sürdüren Murda yeni senede de konserlerine devam ediyor. Summer Cem, Ezhel, Zeynep Bastık ve daha birçok isimle birlikte söylediği parçalarla hem kendisine referans oluşturan hem de adını hızla müzik sektöründe üst sıralara yazdıran Murda'nın 2022'den itibaren hangi mekanda ve ne zaman dinleyicilerinin karşısına çıkacağı da araştırılarak öğrenilmek isteniyor. 2022 Murda konserleri konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.


 

2022 Murda konserleri nerede ve ne zaman?

Türkiye'de milyonlara ulaşmasının yanında Avrupa'da da birçok ülke ve şehirde konserler veren Murda, misafirlerine yüksek coşku, eğlence ve doyumsuz bir rap şöleni sunuyor. Özellikle yaşadığı Hollanda'daki sahne alacağı yerler merakla bekleniyor. Sene sonuna kadar birçok konser verecek olan başarılı şarkıcıyı dinlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Bunları aşağıda sizler için sıraladık. Açıklanan takvime göre haberimiz güncellenecektir.


 

2022 Murda konserleri

Yüz milyonlarca dinlenen şarkıları ile hem sosyal medyada hem de müzik listelerinde adından söz ettiren Murda her geçen gün daha fazla kiliye ulaşmayı başarıyor. Konserlerini de binlerce hayranı dinlemek adına biletlerini almak istiyor. İşte Murda konserleri...
 

  • Murda 13 Şubat 2022 Pazar 19:00 Tonhalle, Münih Almanya konseri


murda 2022 konserleri


 

Murda 2022 temmuz ayı konserleri

2 Temmuz Mimoza Open Air Festival - Innsbruch, Avustrya
8 Temmuz Ruby 360 - Bakü, Azerbaycan
11 Temmuz Imı Beach - Çeşme
12 Temmuz Summergarden - Alanya
17 Temmuz Bodrum Antik Tiyatro
20 Temmuz Alora Beach - Bodrum
21 Temmuz Kuşadası Öküz
24 Temmuz Türkbükü - Bodrum NOIR
25 Temmuz Medusa - Didim
30 Temmuz  Imı Beach - Çeşme


 

Murda 2022 ağustos ayı konserleri

6 Ağustos Less Ambassadeur - KKTC
6 Ağustos Alora Beach - Bodrum
12 Ağustos Medusa - Dİdim
13 Ağustos Imı Beach - Çeşme
14 Ağustos İstanbul Festival
15 Ağustos Alora - Bodrum
20 Ağustos Bodrum Antik Tiyatro
​​​​​​​21 Ağustos Kuşadası Öküz


 

MURDA KİMDİR?

30 Ocak 1984 Hollanda doğumlu olan Murda, Amsterdam’da dünyaya geldi. Asıl ismi Önder Doğan olan başarılı rapçi bir dönem Madrid’de yaşadı. Hollanda’ya dönüşünün ardından müzikle uğraşmaya başlayan Murda, 2008’de ilk EP’sini hazırladı. 2015’te çıkardığı parçaları daha sonra bir albümde birleştiren Murda son olarak “Nereye Kadar” isimli parçasını müzikseverlerle buluşturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.