2022 Sefo Konserleri | Bilet fiyatları ve konser takvimi

2022 Sefo Konserleri | Bilet fiyatları ve konser takvimi
Müzik listelerinde zirveye oynayan ve her şarkısıyla milyonlara ulaşan Sefo, 2022 yılında da dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. 2021'deki başarısını Altın Kelebek Ödülleri'ndeki ödüllerle ile süsleyen Sefo'nun yeni senede vereceği konserler merak konusu ve şimdiden araştırılarak öğrenilmek isteniyor. 2022 Sefo konserleri, bilet fiyatları ve konser takvimi haberimizde yer alıyor.

Dijital mecrada adından en çok söz ettiren isimelrden biri olmayı sürdüren Sefo'nun yeni senede sahne alacağı konserler de şimdiden araştırılıyor. 1 Ocak itibarıyla başlayacak yılla birlikte birçok etkinlik gerçekleşecek ve başarılı rapçinin hayranları da konserlerde en iyi yerler için bilet almaya çalışıyor ve araştırmalarda bulunuyor. Sevdikleri şarkıcıyı en yakın noktada seyrederek şarklara eşllik etmek isteyen binlerce kişi internette sorgulamalar gerçekleştiriyor. Konser bilgileri ve bilet fiyatları kadar organizasyon mekanı da en önemli noktalar. 2022 Sefo konserleri, bilet fiyatları ve konser takvimi haberimizde yer alıyor.


 

2022 Sefo konserleri

Rap müziğin son temsilcilerinden biri olan Sefo, yarattığı sineji ile 100 bine yakın kişiye konser vermeyi başarmıştı. Memleketi Samsun'a bağlı Atakum'da Atakum Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlediği etkinlikte sahne alan genç rapçi adeta izdiham yaşattı. Sevenleri Sefo'nun konserlerini nerede vereceği merak edip buna göre hazırlık yapmak istiyor.

  • Sefo 1 Ocak Cumartesi 20:00 Erciyes Winterfest Kayseri Konseri

- Sağlık Bakanlığı tarafından alınan yeni tedbirler kapsamında; 6 Eylül tarihinden itibaren konser, sinema ve tiyatro gibi etkinliklere sadece aşı olmuş, hastalık geçirmiş ancak bağışıklık kabul edilen süreyi asmamış veya etkinlik saatinden 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi olanlar katılabilecektir. Aşı olmayan, hastalığı geçirmemiş veya hastalığı geçirmesinin üzerinden bağışıklık kabul edilen süreyi aşmış veya negatif sonuçlu PCR testi olmayanlar etkinliklere giriş yapamayacaktır.

- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.

- Pdf bilet uygulaması vardır. Biletinizi yazdırmayı unutmayınız.

- Etkinlik düzeni ayaktadır.

- Etkinlik girişinde ''Hayat Eve Sığar'' uygulaması üzerinde HES kodu sorgulaması yapılacaktır.

- Etkinliğe katılacak misafirlerin mekana gelmeden önce ''Hayat Eve Sığar'' uygulaması, SMS ya da E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi gereklidir.

- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. Kurallar gereği tüm misafirlerimiz maskeli olmak zorundadır.

- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

- Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına alınmayacaktır.

- Konser süresince ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir.

- Festival biletlerinin iade edilmesi veya festival biletlerinde değişiklik yapılması mümkün değildir.

- Organizatör, festival programında ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

- Festival biletinin kaybolması veya çalınması , alıcı sorumluluğundadır. Çalınan ya da kaybolan biletin yenisiyle değiştirilmesi veya paranın iadesi mümkün değildir.

- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü kaydı yapan cihazlar, içecekler, cam, plastik şiş, teneke, havai fişek, yancı parlayıcı her türlü nesne(parfüm, böcek ilacı vb.), silah veya keskin nesneler getirmek yasaktır.

- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.

- Festival için bilet satın alanlar, organizatör ve güvenlik ekibinin belirleyeceği üst ve çanta aranması dahil her türlü güvenlik önlemini kabul etmiş sayılır. Bu önlemlere uymak isteyen katılımcıların, alana giriş haklarının iptal edileceği gibi bilet iadesi de yapılmayacaktır.

Bilet fiyatları

2. Gün Genel Giriş Fiyat: 224,00 ₺

Sefo 20 Mart 2022 İstanbul konseri Aqua Florya Hayal Kahvesi
Bilet fiyatları
1. Kategori - 150.00 TL

Sefo 22 Mart 2022 Eskişehir konseri İF Performance Hall
Bilet fiyatları
1. Kategori - 150.00 TL

Sefo 25 Mart 2022 Konya Konseri Inferno
Bilet fiyatları
Genel Giriş - 140.00 TL

Sefo 27 Mart 2022 Bursa Konseri Inferno
Bilet fiyatları
Genel Giriş - 140.00 TL

- 18 Yaş sınırı vardır.
- Numarasız bistro düzeni vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Etkinlik mekanına giriş esnasında etkinliğe katılan bay-bayan sayısı eşitliğine dikkat edilecektir. Uymayan kişiler etkinlik mekanına alınmayacaktır. 
- Etkinlik mekanına giriş esnasında ve etkinlik süresince maske takmak zorunludur.
- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir. 
- Biletler tek kişiliktir.
-Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır.
- Etkinliğe katılacak misafirlerin mekana gelmeden önce “Hayat Eve Sığar” uygulaması, SMS ya da E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi gerekmektedir.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedellerini iade ederek içeri almama hakkına sahiptir.
- Misafirlerimize tesise girişte, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.
- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.  Organizasyon firması alınan önlemlere ve kurallara uymayan kişileri etkinlik mekanına almama veya mekandan çıkarma hakkına sahiptir.
- Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
- İade veya değişiklik yapılmayacaktır.


sefo 2022 konserleri

Sefo İstanbul Konseri | 19 Ağustos Cuma 21.00 YBY Etkinlik Alanı - Kemerburgaz Kent Ormanı

- 12 yaş altı ücretsizdir. (protokol kategorisi bu kapsamda olmayıp bilete tabidir)
- Konser alanına dışardan yiyecek alınmayacak olup içecek getirilebilir.
- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.
- Konser boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

Bilet Fiyatları
1. Kategori - 333.00 TL
2. Kategori - 168.00 TL

Sefo kimdir?

Sefo veya gerçek adıyla Seyfullah Sağır, 16 Mart 1998 tarihinde Samsun'da doğdu. Mart 2018'de ilk şarkısı Yalan ile müzik kariyerine başladı. Şubat 2019'da çıkardığı Poz teklisinden sonra daha çok müziğe odaklanmaya karar vermiştir. 18 Nisan 2019'da Up Down teklisini çıkardı.

28 Haziran 2019'da 362 teklisini çıkardı. Bu tekliden sonra Derdi Ne şarkısını çıkardı.

Şarkılarında genellikle pop ritmi kullanır. 21 Şubat 2020 tarihinde Başa Sar adında bir tekli yayımladı, şarkının beati Aerro tarafından hazırlanmışken, Yase şarkıya eşlik etmiştir.

SEFO ŞARKILARI NELERDİR?

  • Yalan (2018)
  • Poz (2019)
  • Up Down (2019)
  • 362 (2019)
  • Derdi Ne? (2019)
  • Başa Sar (ft. Aerro, Yase) (2020)
  • Rest (2020)
  • Kaybol (ft. Revart) (2020)
  • Nerdeyim? (2020)
  • Geri Gel (2020)
  • Ardından (2021)
  • YOUNGSTAR (2021)
  • İhtiyacım Yok (2021)
  • Liman (2021)
  • Toz Duman (2021)
  • Bonita (ft. Reynmen) (2021)
  • Bilmem Mi? (2021)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum