2022 Tarkan Yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları kaç lira

2022 Tarkan Yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları kaç lira
Megastar Tarkan müzik listelerini sallamaya devam ederken bir yandan da hayranları yılbaşında sahne alacağı mekanı merak ediyor ve araştırarak öğrenmek istiyor. Türk müziğine yön veren isimlerden biri olan ve senelerdir de zirvede yer alan ünlü şarkıcıyı dinlemek isteyenler internette birçok şekilde sorgu gerçekleştiriyor. Peki, 2022 Tarkan Yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları kaç lira? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Pop müziğin en öneml isimlerinden Tarkan'ın yılbaşında hangi mekanda olacağı ve şarkılarını seslendireceği merak konusu oldu. Bugüne kadar söylediği şarkılar, çıakrdığı albümler ve yaptığı coverlarla adını daima zirvede tutmayı başaran yıldız şarkıcı gelecek seneyi keyifle karşılamak isteyen vatandaşların karşısına çıkacak. Erkenden bilet almak ya da rezervasyon yaptırmak isteyenlerin birçok sorgulama gerçekleştirdiği gece için detaylar da belli oldu. Peki, 2022 Tarkan Yılbaşı programı (konseri) nerede? Bilet fiyatları kaç lira? Detaylar haberimizde yer alıyor.


2022 Tarkan yılbaşı programı (konseri) nerede?

Geçtiğimiz sene Kıbrıs'a bağlı Girne'de bulunan ELEXUS Hotel'de sahne alan Tarkan'ın bu yıla nerede gireceği soru işareriydi. Konuklarını en iyi şekilde eğlendiren ve coşkulu bir yılbaşı programı vaat eden Tarkan'ı Türkiye'de dinlemek mümkün olmayacak. Sebebi ise megastarın şarkılarını Mısır'da söyleyecek olması. 2022'ye bu ülkede merhaba diyecek olan Tarkan ilgiyle dinlenecek.

tarkan konser
 


 

2022 Tarkan yılbaşı programı (konseri) bilet fiyatları kaç lira?

Milyonların kalbini kazanan ve yıllardır da müzik sektöründe adını altın harflerle yazdıran Tarkan'ın Mısır'da konser verecek olması Türkiye'deki sevenlerini üzdü. Başarılı popçuyu Mısır'da dinlemek isteyenler için ise mekan adı ve bilet fiyatları bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.