2022 Tuğçe Kandemir konserleri | Tuğçe Kandemir konser takvimi - Biletler kaç lira?

2022 Tuğçe Kandemir konserleri | Tuğçe Kandemir konser takvimi - Biletler kaç lira?
Türkiye'nin en çok dinlenen şarkıcılarından biri olarak müzik listelerinde zirveye oynamayı sürdüren Tuğçe Kandemir, yeni senede de dinleyicilerin karşısına çıkıyor. Başarılı şarkıcıyı dinlemek ve şarkılarına eşlik etmek isteyen binlerce kişi araştırmalarda bulunuyor ve bilgileri öğrenmek istiyor. 2022 Tuğçe Kandemir konserleri konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.

Son dönemin en önemli isimlerinden biri haline gelen ve milyonlarca kişinin ilgiyle takip ettiği Tuğçe Kandemir'in yeni seneyle birlikte vereceği konserler de sabırsızlıkla bekleniyor. Hayranlarının bir an önce öğrenmek için araştırdığı konser bilgilerine dair tüm detaylar merak konusu. Zaman zaman hüzünlü bazen de coşkulu şarkılara eşlik etmek için başarılı şarkıcıyı seçenler konser takvimine göz atmak istiyor. 2022 Tuğçe Kandemir konserleri konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor. Sizler de Kandemir'in konserlerine yönelik yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

2022 Tuğçe Kandemir konserleri nerede ve ne zaman?

Koronavirüs sürecinde yasaklanan ve sonrasında yeniden belirlenen kurallara göre başlayan konserler için dinleyiciler ve şarkıcıların sevenleri hummalı bir araştırma içerisinde. Biletlerin tükenmesi gibi bir durumla karşı karşıya kalmak istemeyenler internetteki arama motorlarında süsrekli olarak sorgulmalar gerçekleştiriyor. Şu an için herhangi bir konser bilgisi bulunmuyor. Haberimiz takvim açıklandıkça güncellenmektedir.


 

2022 Tuğçe Kandemir konserleri

Yüz milyonlarca dinlenen şarkıları ile hem sosyal medyada hem de müzik listelerinde adından söz ettiren Tuğçe Kandemir her geçen gün daha fazla kiliye ulaşmayı başarıyor. Konserlerini de binlerce hayranı dinlemek adına biletlerini almak istiyor. İşte Tuğçe Kandemir konserleri...


tuğçe kandemir


 

TUĞÇE KANDEMİR KİMDİR?

Tuğçe Kandemir 1 Ocak 1996 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmeni olan Tuğçe Kandemir, Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile bilinir. Babası memur, annesi ise ev hanımıdır. İki çocuklu bir ailenin en küçük çocuğudur. 8 yaşında iken müziğe ilgi duymaya başladı. Mersin Üniversitesi'nden edebiyat öğretmeni olarak mezun oldu. Atanmayı beklerken yaşadığı ayrılık acısı üzerine söylediği Bu Benim Öyküm başlıklı şarkısının internette yayılmasıyla ünlü oldu. Bunun üzerine bir yapım şirketi ile anlaştı ve şarkıya bir klip çekildi. Bu Benim Öyküm, 100 milyonun üzerinde izlenmeye sayısına ulaştı ve yılın en iyi çıkış yapan şarkısı oldu. Daha sonra söylediği Gülü Soldurmam , Yanlış ve İçimdeki sen (Bilal Sonses ile) şarkıları da 100 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı.


TUĞÇE KANDEMİR ŞARKILARI

"Bu Benim Öyküm" (2018)
"Yanlış" (2018)
"İçimdeki Sen" (ft. Bilal Sonses) (2018)
"Gülü Soldurmam" (2019)
"Yelkovan" (2019)
"Yağmur" (2019)
"El-Âlem" (2020)
"Kurban Olduğum" (2020)
"Kördüğüm" (Özkan Meydan & Alican Özbuğutu ile) (2020)
"Ne Güzel Yaratmış" (2020)
"Seni Öptüğüm Sokak" (Eypio ile) (2021)
"Ah Ellerim Kırılaydı" (2021)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.