2023 Gazapizm Konserleri | Bilet fiyatları ve konser takvimi

2023 Gazapizm Konserleri | Bilet fiyatları ve konser takvimi
Türkiye'nin en çok dinlenen şarkıcılarından biri olmayı başaran ve her parçasıyla zirveye oynayan Gazapizm için 2022 yılı çok verimli geçmişti. Her çıkardığı şarkıyla milyonlara ulaşan genç rapçinin yeni senede vereceği konserler için de çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak erken bilet avantajlarından yararlanmak ve etkinliği en ön sıradan izlemek istiyor. 2023 Gazapizm konserleri ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Gazapizm'in konser takvimi.

'Bu Hayatın Heyecanı Meyecanı Yok' şarkısıyla adını milyonlara duyuran Gazapizmi her geçen gün daha da fazla kitleye ulaşarak dinleyicilerinin karşısına çıkan başarılı şarkıcının ne zaman, nerede konser vereceği ve bilet fiyatlarının kaç lira olacağı merak edilerek araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Etkinliklere dinleyicilerinin alınma kararının yayımlanması sonrasında herkes ünlü rapçiyi dinlemek adına konser alanlarına gitmeyi hedefliyor. Bu nedenle de sorgulamalar yapılıyor. 2023 Gazapizm konserleri, bilet fiyatları ve konser takvimi haberimizde yer alıyor. 


 

2023 Gazapizm konserleri

Söylediği şarkıların yanısıra yaptığı düet parçalarla da adından söz ettiren ve listelerin üst sıralarında kendine yer bulan Gazapizm'i dinlemek isteyenlerin karşısına geniş yelpazede bir fiyat alternatifleri çıkıyor. Tüm listelere konser takvimi açıklanınca sitemizde yer vereceğiz.


Gazapizm Senfoni İstanbul 2023 - 16 Mart 2023 Perşembe

Gazapizm, büyük ses getiren projesi ile 16 Mart Perşembe akşamı Gazapizm Senfoni İstanbul 2023 ile Volkswagen Arena sahnesinde yılın ilk buluşmasına imza atacak.

Gazapizm’in, Orhan Şallıel yönetimindeki 150 kişilik Senfoni orkestrası ve koro ile gerçekleştireceği Senfoni İstanbul 2023 projesi, geçen yıl İstanbul ve İzmir’de ilk kez seyirciyle buluşmuş ve 2022 yazının en unutulmaz konserlerinden olmuştu.

Gazapizm hayranlarının yanı sıra farklı müzik tarzlarından dinleyicileri de bir arada toplamayı başaran proje, 16 Mart tarihinde müzikseverlerden gelen yoğun istek üzerine bir kez daha seyirciyle buluşacak.

Dev bir orkestra ve koronun Gazapizm'in şarkılarına eşlik edeceği bu müzik şöleni 16 Mart Perşembe akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleşecek.

Bilet fiyatları
Sahne Önü Ayakta VIP - 840.00 TL (İş Bankası Kartları %50 İndirimli - 440.00 TL)
Saha İçi Ayakta - 450.00 TL (İş Bankası Kartları %50 İndirimli - 235.00 TL)
Tribün 1. Kategori - 577.50 TL (İş Bankası Kartları %50 İndirimli - 302.50 TL)
Tribün 2. Kategori - 472.50 TL (İş Bankası Kartları %50 İndirimli - 247.50 TL)
Tribün 3. Kategori - 420.00 TL (İş Bankası Kartları %50 İndirimli - 220.00 TL)
Tribün 4. Kategori - 250.00 TL (İş Bankası Kartları %50 İndirimli - 132.50 TL)
Kısıtlı Görüş - 370.00 TL (İş Bankası Kartları %50 İndirimli - 195.00 TL)

gazapizm 2022 konser takvimi
 


 

Gazapizm kimdir?

Gazapizm, gerçek adıyla Anıl Acar, 20.01.1988 yılında Elazığ’da doğdu. Acar, 1997 yılında ailesiyle birlikte İzmir’e yerleşti. Lisede tanıştığı rapçiler Engin Erel (Gardiyan) ve Aykut Şahin (Sivo) ile birlikte hiphop kültürüyle ilgilenmeye başladı.

Gazapizm, 2003 senesinde ilk rap şarkısını yazdı ve kendi evinde deneme kayıtları almaya başladı. 2004 yılında Gardiyan ve Sivo ile birlikte YMF (Yalı Mcs Family) çatısını kurdular ve Balçova da kurdukları stüdyoda kendi kayıtları yanı sıra bir çok MC’ye de destek oldular.

Gazapizm’in ilk albüm çalışması olan "Az Kaldı" isimli mixtape albümünü Gardiyan’la birlikte çıkarttı. Gazapizm, 2008 senesinde yeniden Gardiyan ile birlikte 2. ortak albümü olan "Kan Değil Katran" isimli albümünü internette paylaştı. Bu albümle birlikte dikkatleri üzerine çeken Gazapizm, İzmir, İstanbul, Antalya, Isparta, ve Bursa’da ardı sıra konserler verdi.

Gazapizm, 2008 senesinde Gardiyan ve Sivo ile kaydettikleri Tehlikeli isimli demo parça Fuat Ergin’in ilgisini çekti ve şarkı yeniden düzenlenerek Fuat Ergin’in 2009 yılında çıkan KALBÜM isimli albümünde yer aldı.

Gazapizm, 2009 yılında psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. O dönemde Klinik Majör Depresyon teşhisi konuldu ve uzun bir dönem tedavi görmeye başladı. Tedavi gördüğü dönemde de şarkılar yazan Anıl Acar, 2009 senesinin ortalarında adını hastalığından alan Majör Depresyon albümünü satışa sundu ve beklenen rakamların çok üstünde sattı.

Rap dünyasında büyük bir tanınırlığa sahip olan Gazapizm, pek çok başarılı şarkıcıyla da düetler yaptı. Çukur Dizisi için ünlü şarkıcı Cem Adrian ile birlikte yaptığı ‘Kalbim Çukurda’ isimli şarkının yanı sıra Sivo, Zorba, Fuat Ergin, Rapangels, Kadıköy Acil, Sansar Salvo, Narkoz, Sayedar, Despo ve Talking Gunz gibi başaralı isimlerle düetler yaptı.

Başrollerini, Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkal ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı Çukur Dizisinin de müziği olan Heyecanı Yok şarkısı YouTube’da şimdiye kadar 150 milyon kez dinlendi.

Gazapizm, 45. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde ‘Heyecanı Yok’ şarkısıyla En İyi Şarkı ödülünü kazandı.


Albümleri:

2020 Hiza
2018 Bir Gün Her Şey
Bir Gün Her Şey (2016)
Yeraltı Edebiyatı (2014)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.