2023 Semicenk Konserleri | Semicenk konser takvimi ve bilet fiyatları

2023 Semicenk Konserleri | Semicenk konser takvimi ve bilet fiyatları
Müzik listelerinde zirveye oynayan ve her şarkısıyla adından söz ettirmeyi başaran Semicenk, yeni yılda da konserleriyle dinleyicilerinin karşısına çıkıyor. Başarılı şarkıcının sahne alacağı mekanlar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Özellikle bilet fiyatları da bir başka araştırılan madde. Peki, Semicenk konserleri nerede ve bilet fiyatları ne kadar? Semicenk 2023 konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.

Herkes Gibisin, Bilemedim Hangi Yüzüne Konuşacağımı ve Düşer Aklıma gibi şarkılarla müzik listelerine bomba gibi giren ve adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyuran Semicenk'in vereceği konserler de merakla bekleniyor. Birbirinden hit parçalarını seslendirecek genç şarkıcının nerede sahne alacağını merak eden sevenleri ve dinleyicileri de araştırarak öğrenmek istiyor. Semicenk 2023 konser takvimi ve bilet fiyatları haberimizde.


 

2023 Semicenk Konserleri nerede ve bilet fiyatları kaç lira?

Yeni senenin başlamasıyla birlikte konserlerle dinleyicilerinin karşısına çıkan Semicenk hem hareketli hem de slow şarkılarıyla dinleyenlerin kulaklarına hitap etmeyi sürdürüyor. İnternette de çok sayıda araştırma yapılarak başarılı şarkıcının nerede sahneye çıkacağı, konser takvimi ve bilet fiyatları öğrenilmek isteniyor. Farklı illerde konser verecek olan Semicenk'in programını aşağıda görüntüleyebilirsiniz. İşte 2023 Semicenk konserleri...


Semicenk Bursa Konseri | 12 Şubat 2023 Pazar 21.00 Club Inferno Bursa

- 18 Yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Etkinlik mekanına giriş esnasında etkinliğe katılan bay-bayan sayısı eşitliğine dikkat edilecektir. Uymayan kişiler etkinlik mekanına alınmayacaktır. 
- İade veya değişiklik yapılmayacaktır. 
- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir. 
- Biletler tek kişiliktir.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedellerini iade ederek içeri almama hakkına sahiptir.
- Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
- İade veya değişiklik yapılmayacaktır.

Bilet fiyatları
Genel satış: ₺150,00

semicenk

SEMİCENK KİMDİR, GERÇEK İSMİ NE?

Semicenk'in gerçek ismi 'Cenk Baş' 'tır. Semicenk 2019 senesinde O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır ve bu yarışmada yarı finale kadar çıkmıştır. O Ses Türkiye programında Hadise'nin takımında yer almıştır. Birçok başarılı parçanın sahibi olan Semicenk'in Youtube'da şarkıları milyonlarca kez dinlenmiştir. Semicenk en son 6 Mayıs 2022 tarihinde "Herkes Gibisin" parçasını çıkartmıştır. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Semicenk'in İnstagram'da 123 bin takipçisi bulunmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum