2023 TÜYAP Kitap Fuarı bilet fiyatları ne kadar kaç lira?

2023 TÜYAP Kitap Fuarı bilet fiyatları ne kadar kaç lira?
Her yıl binlerce kişiyi ağırlayan TÜYAP Kitap Fuarı, yine kapılarını açıyor. Her yaştan ziyaretçinin ağırlanacağı etkinliğe giriş ücreti merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. 2023 TÜYAP Kitap Fuarı bilet fiyatları ne kadar kaç lira? Detaylar

Büyükçekmece'de bulunan TÜYAP Fuar ve Etkinlik Alanı'nda gerçekleşen kitap fuarı, bu yıl da ziyaretçi akınına uğrayacak. Binlerce kişinin sevdikleri yazarlarla buluşma imkanı bulduğu ve eserlerini imzalattığı organizasyona katılım göstermek isteyenler de araştırmalarda bulunarak giriş ücretlerini ve bilet fiyatlarını öğrenmeye çalışıyor. 2023 TÜYAP Kitap Fuarı bilet fiyatları ne kadar kaç lira? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

2023 TÜYAP Kitap Fuarı bilet fiyatları kaç lira?

28 Ekim'de kapılarını açacak olan TÜYAP Kitap Fuarı için giriş ücretleri belli oldu. TÜYAP'ın internet sitesinden alınabilecek biletler 20 liradan satışa sunulacak. Öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsiz olan etkinlikte birden fazla bilet alınabiliyor. Ayrıca her bilet tek gün olarak kullanılabiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum