2024 Hasan Can Kaya Konuşanlar Avrupa turnesi takvimi ve bilet fiyatları

2024 Hasan Can Kaya Konuşanlar Avrupa turnesi takvimi ve bilet fiyatları
Açık ara Türkiye'nin en çok seyredilen komedyeni olarak her hafta EXXEN'de yerini alan Hasan Can Kaya, gösterilerine devam ediyor. Bu kez adres Avrupa. 2024 Hasan Can Kaya Konuşanlar Avrupa turnesi takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer alıyor.

Youtube'da başladığı serüvenini EXXEN'de sürdüren ve her hafta milyonlarca kişi tarafından seyredilen Konuşanlar ile adını gün geçtikçe daha fazla kişiye duyuran Hasan Can Kaya, programıyla Avrupa'ya açılıyor. Bu sene de yurt dışında yaşayan sevenleriyle buluşacak olan başarılı komedyeni izlemek isteyenler şimdiden biletlere ilgi göstererek alım yapmak ve keyifli anlar yaşamak amacında. Kaya'nın Instagram hesabından yayımladığı takvimle birlikte hangi gösterinin ne zaman ve nerede olacağı duyuruldu. 2024 Hasan Can Kaya Konuşanlar Avrupa turnesi takvimi ve bilet fiyatları haberimizde yer almaktadır.

2024 Konuşanlar Avrupa turnesi biletleri nasıl alınır?

Konuşanlar'ı yurt dışında seyretmek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Gurbetçilerin yoğun yaşadığı ülkeleri tercih eden Kaya, birbirinden renkli ve komik esprileriyle güldürmeyi sürdürecek. Rutin programlarda bilet bulamadığını söyleyen ve bu durumdan şikayetçi olduklarını ifade eden çok sayıda konuk varken Avrupa fırsatını kaçırmak istemeyenler internette her gün sorgulamalarda bulunarak bilgisayar başında vakit geçiriyor. Avrupa turnesi listesinde yetkili web siteleri bulunmaktadır. Haberimizde hepsini okuyabilirsiniz.

2024 Konuşanlar Avrupa turnesi nerede ve ne zaman? Turne takvimi

Yurt dışındaki vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği Konuşanlar'ın Avrupa turnesinden önce pek çok kişi İstanbul'a sadece Hasan Can Kaya'yı izlemek için geliyordu. Türkiye dışında da önemli bir kitle yaratan ve her programı sold out olan Kaya'yı yaşadıkları ülkelerde seyretmek isteyenlere büyük bir fırsat sunuluyor. Konuşanlar'ın hangi tarihte ne zaman olacağı duyuruldu. İşte 2024 yılı Konuşanlar Avrupa turnesine dair tüm detaylar...

2024 Konuşanlar Avrupa turnesi takvimi

2023 yılını Almanya'nın Münih kentinde tamamlayan Hasan Can Kaya, 2024'ü yine aynı ülkede açacak. Mayıs ayına kadar duyurulan tarihte son gösteri ise Hollanda'nın başkenti Hollanda'da. Konuşanlar'ın Avrupa turnesi takvimini aşağıdan görüntüleyebilirsiniz.

Konuşanlar 2024 Avrupa Turnesi Takvimi

  • Konuşanlar 08 Mart 2024 Almanya Offenbach Stadthalle
  • Konuşanlar 09 Mart 2024 Avusturya Viyana Mutiversium
  • Konuşanlar 14 Nisan 2024 Almanya Hannover Kuppelsaal
  • Konuşanlar 20 Nisan 2024 İsviçre Zürih
  • Konuşanlar 17 Mayıs 2024 Almanya Hasselt
  • Konuşanlar 18 Mayıs 2024 Amsterdam Rai Theater
image-7281855.jpg
2024 Konuşanlar Avrupa turnesi takvimi


Tarihleri açıklanmayanlar
Konuşanlar Londra
Konuşanlar Hamburg
Konuşanlar Düsseldorf
Konuşanlar Köln

Bilet fiyatlarına organizatör firmaların web sitelerinden göz atabilirsiniz.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.