2024 Mabel Matiz yılbaşı konseri nerede ve bilet fiyatları

2024 Mabel Matiz yılbaşı konseri nerede ve bilet fiyatları
Türk popunun en çok seyredilen şarkıcıları arasında yer alan ve her parçasıyla müzik listelerinin zirvesine oynayan Mabel Matiz'in yeni yılda nerede konser vereceği merak konusu. 2024 Mabel Matiz yılbaşı konseri nerede ve bilet fiyatları haberimizde.

Son dönemde özellikle Anti Depresan şarkısıyla adından söz ettiren ve yüz milyonlarca kez dinlenen Mabel Matiz, kariyerindeki basamakları adım adım geride bırakmayı sürdürüyor. Başarılı şarkıcının 2023'ün son gününde parçalarını söyleyeceği yer için çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, 2024 Mabel Matiz yılbaşı konseri nerede ve bilet fiyatları haberimizde yer almaktadır.

Mabel Matiz yılbaşı konseri nerede?

Konserleri ile sevenlerini coşturan ve zaman zaman da duygulandıran Mabel Matiz'in yılbaşı gününde nerede parçalarını seslendireceği merakla araştırılıyor. Ancak şu ana kadar net bir bilgi yok. Kısa bir süre sonra belli olması bekleniyor. Genelde 1 ay kala adresler belli oluyor. Yer bilgisi açıklanmasının ardından haberimize eklenecektir.

Mabel Matiz yılbaşı konseri bilet fiyatları

Başarılı şarkıcının konser bilgileri henüz belli olmadığı için bilet konusu da netliğe kavuşmuş değil. Büyük bir olasılıkla Biletix veya Passo üzerinden alımlar yapılabilecektir. Eğer farklı bir ödeme yöntemi veya adresi olursa da haberimizde yer verilecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.