21 Ocak Cuma bu hafta hangi filmler var? Vizyondaki filmler listesi

21 Ocak Cuma bu hafta hangi filmler var? Vizyondaki filmler listesi
Koronavirüs dönemini atlatan sinema salonlarında birçok film izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Bu hafta da yerli ve yabancı olmak üzere pek çok yapım seyircilerin karşısında olacak. İşte 21 Ocak Cuma vizyona giren filmlerin listesi...

Soğuk havaları sinema salonlarında değerlendirmek, yeni filmleri izlemek ve keyifli vakit geçirmek isteyenler için hafta başlıyor. Vizyona girecek  birçok yapım izleyicileriyle buluşacak. Bazıları ilk defa gösterime girerken bazıları ise daha önce farklı platformlarda yayınlanmış ve sonunda beyaz perdeye gelmiş eserler. Dramdan gerilime, animasyondan müzikale kadar çok sayıda yapım sizleri bekliyor. İşte 21 Ocak Cuma vizyondaki filmlerin listesi...


 

  • Run

Annesi tarafından her şeyden uzak yetiştirilen genç bir kız eğitimini de evde almaktadır. Hayatını dört duvar arasında sürdürür. Genç kızın hayatı annesinin ondan korkunç bir sır sakladığını öğrendiğinde alt üst olur. Sır onu inanılması zor bir gerçekle yüzleştirir.

  • Şarkını Söyle 2

Buster, NewMoon Tiyatrosu’nu ulaştırıdığı büyük başarıdan sonra yeni hedefi Crystal Tower Tiyatrosu olur. Buster burada yeni bir gösteri sergilemek istese de kurt Jimmy Crystal tarafından yönetilen bu tiyatronun ofislerine adım atmak öyle kolay değildir. Bu sebeple Buster ile ekibi Crystal Entertainment’a gizlice girer. Bu sırada Gunter hayata geçirmesi çok zor bir fikirle gelir ve dünyaca ünlü rock yıldızı Clay Calloway'in da şovda yer alacağı vaadinde bulunur. Buster, bu önemli gösteride onlarlakendilerine eşlik etmesi için Clay’i aramaya koyulur.

  • Koloni

Dünya’da büyük bir felaket yaşanmıştır ve insanlar için yaşanmaz bir hal almıştır. Birkaç kişi uzay gemileriyle Kepler 209 adlı gezegene doğru yola çıkarlar. Fakat buradaki atmosferin de insanlar üzerinde olumsuz etkileri olduğu anlaşılır ve olaylar gelişir.

  • Babamın Kemanı

Küçük bir kız, yaşadığı kaybın üstesinden gelmeye çalışır. Bu süreçte o, kendisine mesafeli olan amcası ile arasında bir bağ kurmaya çalışır. Onları bir araya getirecek ortak nokta ise müziğe olan tutkularıdır.

  • Masal Zamanı

Melisa, 9. yaş gününde annesinin bir masal kahramanı olduğunu öğrenir. Bu durumda Melisa da yarı masal kahramanıdır yani "melezdir." Kötü bir palyaçonun oyununa gelen Melisa, masal günlüğüne yazmaması gereken bir şey yazar. Bunun sonucunda tüm büyükler donup kalırlar. Durumdan kurtulmak için tek umut çocuklardır. Sihirli Ayna Ablanın yardımıyla Masal Diyarı'na geçmeleri ve dört günde kutsal mağaraya ulaşmaları gereken kahramanlarımız ne yapacak?

  • Afacan Felix

Felix'in annesi, biraz dinlenmek ve rahatlamak için yolcu gemisi ile bir yolculuğa çıkar. Annesinin yokluğunu fırsat bilen 12 yaşındaki Fellix, iki yıl önce denizde kaybolan bir balıkçı olan babasını bulmak için işe koyulur.

  • Ayrı Dünyalar

Film, Fransız gazeteci Florence Aubenas'ın, kuzey liman kenti Caen'deki deneyimleriyle Fransız toplumunda yükselen güvencesizliği araştıran eseri Le Quai de Ouistreham'a dayanıyor.

  • Şöhretler Okulu

Kızını tek başına büyütmek zorunda kalan Kemal öğretmen, kızının eğitimine fazla kafa yorarken onun oyun arkadaşı olmayı unutmuştur. Küçükken işlerinden ötürü onunla ilgilenemeyen babasıdan şikayetçi olan Deniz öğretmen ise Kaktüs Koleji’ni ele geçirip satmayı planlamaktadır. Kemal öğretmen hem kızı ile kaçırdığı zamanı telafi etmek hem de çocukların ne kadar değerli olduğunu kızına kanıtlamak için ederek Deniz öğretmene bir yarış teklif eder. Deniz öğretmen yarışmayı kazanacağını düşündüğünden teretsüzsüz teklifi kabul eder.  Ancak birbirinden özerl, yetenekli çocuklardan oluşan takım işin rengini değiştirecektir.

  • Kara Neme: Gelin Deresi

Film, sosyal medyaya içerik üreten Semih ve eşi Burcu'nun hafta sonu için gittikleri kampta yaşadıkları olayları konu alıyor. Sosyal medya kanalı olan Semih, 1 milyon takipçiye ulaşmak için kampta yaşadıkları her şeyi kayıt altına almak ister. Kampa yeni evli çift olan arkadaşları Ayhan ve Merve'yi de davet ederler. Amaçları doğum günü yaklaşan Burcu'ya sürpriz yapmaktır. Ancak atladıkları şey, yeni taşındıkları evdeki lanetin de onlarla beraber gelmesidir. Keyifli başlayan kamp, bir süre sonra paranormal olayların yaşanmasıyla kabusa döner.

  • Cumali Ceber

Cumali, rüyasında cehenneme gittiğini görür ve uyanınca hemen Hac başvurusu yapmaya gider. Hac sırasının gelmesini beklerken bir türlü sonu gelmeyen, uçuk kaçık aksiliklerle karşılaşır. Hac yolunda önüne çıkan engelleri aşabilmek için elinden geleni yapar. Corona virüsten dolayı işler istediği gitmez. Katıldığı bir partide başına gelmeyen kalmaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.