26 Temmuz 2019 Cuma vizyona girecek filmler | Sinemada korku haftası

26 Temmuz 2019 Cuma vizyona girecek filmler | Sinemada korku haftası
Sinema severlerin merakla beklediği gün yaklaşıyor. Yeni filmlerin vizyona gireceği haftada birçok korku dolu yapım yer alacak. İşte 26 Temmuz 2019 Cuma vizyona girecek filmler ve haklarındaki bilgiler...

Her hafta binlerce kişiyi salonlara çeken yerli ve yabancı filmler sabırsızlıkla bekleniyor. Türkiye'nin birçok ilinde sinema severlerle buluşacak olan yapımlar arasında korku kategorisi dikkat çekiyor. İki de Türk yapımı bulunan korku filmlerinden hangisini izleyeceğinize özetleri okuyarak karar verebilirsiniz. Haberimizde 26 Temmuz 2019 Cuma vizyona girecek filmler hakkındaki tüm bilgiler yer almaktadır.

Dram, gizem ve korku: Ritüel
İsveç'te bir kasabada yaşayan genç bir çift, yaz gün dönümünün kutlandığı Midsommar etkinliklerine katıldıklarını düşünürken; kendilerini yerel bir pagan kültünün avı haline gelirler.

Korku: Cin “Aşk Büyüsü”

Aksiyon: Koruyucu
Filmde 50'li yaşlara gelmiş bir bar fedaisi olan Lukas'ın (Jean-Claude Van Damme) 8 yaşındaki kızını büyütürken yaşadığı zorluklar ele alınıyor. Bir karmaşa sonucu hapis cezası alan Lukas, kızının velayetini ve kendi özgürlüğünü geri kazanmak için polis ile bir anlaşma yapmak zorunda kalır.

Korku: El-Deccur

Animasyon: Küçük Kahraman

Korku: Korkuluk

Animasyon: Tüylü Arkadaşlar
Yavru Kuşlar, Mooky ve Kooky, gençlik hayatlarının en iyi haberlerini yeni alırlar ve her kuşun hayalinin gerçekleşmesinden daha az bir şey değildir bu - Bir gün Kasabanın prestijli Tüy Kulübüne kabul edildiler! Sevgili Tüy Kulübü başkanı, bilge yaşlı Hoot-Hoot, onlara ilk görevlerini sunar. Küçük Mooky ve Kooky dokuzuncu bulutun üzerinde uçmaya başlarlar! Ancak, görevleri düşündüklerinden daha zor görünüyordur!

Korku: Gaip

Biyografi, Dram, Müzikal: Yuli

Dram: The Hummingbird Project
Büyük paralarla oynanan yüksek alım satım oyununu oynayan iki kuzen Vincent ve Anton, milyoner olma hayali kurmaktadır. Kansas'tan New Jersey'e uzanan bir fiber optik kablo döşemek isterler fakat hiçbir şey onlar için kolay olmayacaktır. Ekibin beyni Anton ve kurnazı Vincent, birbirlerinin etrafındaki herkesi kırılma noktalarına getirirken; güçlü ve kendi çıkaarları için insanları kullanan ve aynı zamanda eski patronları olan tacir Eva ise onları yenmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.