28 Şubat Cuma vizyona giren filmler | Bu haftanın filmleri

28 Şubat Cuma vizyona giren filmler | Bu haftanın filmleri
Cuma gününün gelmesiyle birlikte sinema severler de salonlara gitmek ve yeni filmleri görmek istiyor. Bu hafta vizyona girecek olan 9 yapım mevcut. İşte 28 Şubat Cuma vizyona girecek filmlere dair detaylar ve bilgiler...

Cuma gününün gelmesiyle birlikte sinema severler de salonlara gitmek ve yeni filmleri görmek istiyor. Bu hafta vizyona girecek olan 9 yapım mevcut. Her hafta binlerce kişiyi salonlara çeken yerli ve yabancı filmler sabırsızlıkla bekleniyor. Türkiye'nin birçok ilinde sinema severlerle buluşacak olan yapımlar arasında korku kategorisi dikkat çekiyor. Haberimizde 28 Şubat 2020 Cuma vizyona girecek filmler hakkındaki tüm bilgiler yer almaktadır.
 


28 Şubat 2020 Cuma vizyona girecek filmler

The Invisible Man - Görünmez Adam
Cecilia zengin ve akıllı bir bilim adamıyla evlidir. Ancak fziksel ve duygusal şiddet içeren bu evlilikten kurtulman için Cecilia dostlarının yardımını alır ve ortadan kaybolur. Bir süre sonra Cecilia’nın kocası hayatını kaybeder ve akıl almaz servetinin büyük bir kısmını Cecilia’ya bırakır. Bu Cecilia’yı ortaya çıkarmak için kurulmuş bir oyun mudur, birileri onu takip mi ediyordur. Bu sorulur içindeki Cecilia yavaş yavaş akıl sağlığını kaybededecektir.

Semur 2: Cinlerin Büyüsü
Filmde küçük yaşta ona küçük yaşta musallat olan bir ifrit tarafından rahatsız eilen Alesia'nın hikayesi anlatılıyor. Yıllar sonra dedesinden gelen bir mektupi Alesia'yı bu olayların yaşandığı mekana geri dönmeye zorlar...

About Endlessness - Sonsuzluk Üzerine
Roy Anderson, bu filmde insan hayatının güzel, acımasız, görkemli ve banal yanlarına sinematik bir saygı duruşunda bulunuyor.

Kaptan Pengu ve Arkadaşları: Mandalina'nın Günlüğü
Trt Çocuk ekranlarında çocukların severek izlediği Kaptan Pengu küresel ısınma sebebiyle eriyen buzullardan düşen arkadaşı Putuk’u aramaktadır. Pengu’ya bu yolculukta Misket, Pelik ve Mandaline eşlik etmektedir.

The True History of the Kelly Gang - Kelly Çetesi'nin Gerçek Hikayesi
Justin Kurzel’in yöentmenliğini üstlendiği daram, suç ve biyografi filminda Nicholas Hoult, Russell Ceowe, George MacKay, Essie Davis ve Charlie Hunnam rol alıyor. İngiliz kraliyetinin demir yumruk ile hüküm sürdüğü Avustralya'da Ned Kelly adındaki bir adam direnişçi bir İrlanda'lı gruptan haberdar olur. Ned Kelly bu frup ile birlikte Avustralya tarihinin en öenmli direnişlerinden birine imza atacaktır.

Jexi
Günümüzde herkes gibi 30'lu yaşlarındaki Phil de cep telefonuyla yapışık bir hayat yaşamaktadır. Bir gün Phil, kendisi için yeni bir telefon alır. Akıllı telefonda Jexi adı verilen yeni bir işletim sistemi yüklüdür. Ancak haddinden fazla akıllı bir sistem olan Jexi ilerleyen dönemde Phil’in hayatına müdahalelerde bulunmaya başlar. Bu müdahaleler başta çok olumlu sonuçlar verse de; daha sonra Jexi’nin kıskançlığı Phil’in hayatını oldukça zorlaştıracaktır.

Geçerken Uğradım
Cavit ailesi ile birlikte İstanbul'da yaşamakta ve toptan gıda işiyle uğraşmaktadır. Uzun zaman önce ailesine verdiği tatil sözünü nihayet tutmak için bir fırsat yaratır. Ailecek İstanbul’dan Antalya’ya doğru bir yolculuğa çıkarlar. Cavit, Afyon’da yaşayan askerlik arkadaşı Cemil’de mola verir ve tatil o noktada kilitlenir.

Acı Kiraz
Makedonya'da geçen hikaye, oğlunu ölümcül bir hastalıktan kurtarmak isteyen bir babanın hikayesi üzerinden hayatlarının kontrolünü ellerinde tutmaya çalışan bir çok karakteri işliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.