30 Temmuz Cuma vizyona girecek filmler - Bu hafta vizyonda hangi filmler var?

30 Temmuz Cuma vizyona girecek filmler - Bu hafta vizyonda hangi filmler var?
Koronavirüs sürecinde yeniden açılan sinema salonlarında vakit geçirmek isteyenler sevdikleri filmleri izlemek ve yeni yapımları keşfedebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Yerli ve yabancı yapımların sabırsızlıkla beklendiği günde yine birçok değerli eser seyircilerl buluşacak. Peki, bu hafta vizyonda hangi filmler var? 30 Temmuz Cuma vizyona girecek filmler listesi haberimizde yer alıyor.

Temmuz ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde hem iyi vakit geçirmek hem de kültürel bir aktivite gerçekleştirmek isteyen sinema severler bu haftadaki filmlere de büyük ilgi gösteriyor. Bu hafta yabancı filmler ağırlıkta. Cuma günüyle birlikte başlayacak olan yeni haftada tüm okuyucularımıza iyi seyirler dileriz.


İşte haftanın filmleri


Düş Kapanı

Gail, yeni üvey oğlu Josh ile sonunda anlaşmıştır. Josh kötü rüyalar görmektedir ve bunu engellemek için gizemli yan komşusundan kötülükle dolu olduğunu bilmediği bir tılsım çalar. Ancak bu durumu daha da kötüye götürür. Josh ölmüş annesinin ona Gail’i öldürmesini emrettiği rüyalar görür. Josh’un babası geri döndüğünde o ve Gail oğullarının antik bir ruh tarafından ele geçirildiğinden kuşkulanırlar. Josh’un ya da kendi hayatlarını kurtarmak için acaba çok mu geçtir?


 


Lübnan Semaları

Ellili yıllarda genç Alice, doğum yeri olan İsviçre dağlarını terk ederek Beyrut'un güneşli ve hareketli kıyılarına gider. İlk Lübnanlıyı uzaya göndermeyi amaçlayan ilginç bir astrofizikçi olan Joseph'e delicesine aşık olur. Alice, Joseph'in akrabalarına çabucak uyum sağlar, ancak yıllarca süren mutluluktan sonra iç savaş, çiftin mutluluğunu tehdit eder.


 


Long Story Short

Teddy, düğününden sonraki sabah uyanır ve birkaç dakikada bir hayatının bir sonraki yılına atladığını keşfeder. Geleceğinin gözlerinin önünden geçmesini izlerken, sevdiği kadını geri kazanmak istiyorsa her saniyeyi sayması gerekecektir.


Uzak Ülke 

12 yaşında bir Rum olan Paris Trabzonludur, babasından kalma bir eşyayı almak için kamptan kaçar. Kampa geri döndüğünde ise, herkes tahliye edilmiştir ve kamp boşaltılmıştır. Yeni rejim Binbaşı Osman’ı hain ilan edip tutuklamıştır. Bu kampın bağlılığı ve kökleri iki ülke tarafından sorgulanır.


uzak ülke


Bize Müsaade 

Filmde eğlence sektöründe yer alan üç yakın arkadaşın öyküsüne ortak oluyoruz. Üç arkadaş, başta olağanın biraz dışında bir danışmanlık hizmeti vermek amacıyla çıktıkları yolda görmemeleri gereken bir olaya şahit olurlar. Bunun sonucunda beklemedikleri bir biçimde kapana kısılı kalırlar.


 

Mainstream

Alengirli bir aşk üçgeni hikayesi ve hızlı gelişen internet çağında öz kimliğini korumaya dair uyarıcı bir hikaye.


 

The Suicide Squad: İntihar Timi

Hükümet, dünyanın en tehlikeli kötü adamlarını - Bloodsport, Peacemaker, King Shark, Harley Quinn ve diğerleri - uzak, düşmanlarla dolu Corto Maltese adasına gönderir. Yüksek teknolojili silahlarla donanmış olarak, tehlikeli ormanda bir arama ve yok etme görevine atılırlar ve onları biraz olsun hizaya sokabilecek tek kişi Albay Rick Flag'dir.


 

Jungle Cruise

Nehir teknesi kaptanı Frank Wolff(Dwayne Johnson), bir bilim insanı olan Lily Houghton(Emily Blunt) ve kardeşi Hayat Ağacı'nı bulmak üzere yola çıkarlar. İyileştirici gücü olan bu ağacı bulmak o kadar da kolay olmayacaktır. Ormanda yol alan üçlü, karşılarına çıkan tehlikeli vahşi hayvanların yanı sıra Alman ekspedisyon ekibi ile mücadele etmek zorundadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.