6 Ağustos Cuma vizyona girecek filmler - Bu hafta vizyonda hangi filmler var?

6 Ağustos Cuma vizyona girecek filmler - Bu hafta vizyonda hangi filmler var?
Türkiye'nin en çok tercih edilen kültürel aktivitelerinden biri olan sinemada yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı ve çarpıcı yapımların seyircilerin karşısına çıkacağı cuma günü ile daha salonlar da kapılarını açacak. Biletlerini şimdiden hazırlamak ve son anda bir sürpriz ile karşılaşmamak isteyen izleyiciler araştırmalar gerçekleştiriyor. Peki, bu hafta vizyonda hangi filmler var? 6 Ağustos Cuma vizyona girecek filmler listesi haberimizde yer alıyor.

Ağustos ile birlikte yazın aylarının sonuncusu başladı. Hem iyi vakit geçirmek hem de kültürel bir aktivite gerçekleştirmek isteyen sinema severler bu haftadaki filmlere de büyük ilgi gösteriyor. Bu hafta yabancı filmler ağırlıkta. Cuma günüyle birlikte başlayacak olan yeni haftada tüm okuyucularımıza iyi seyirler dileriz. Sizler de gittiğiniz veya izlemeyi düşündüğünüz filmler hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz.


İşte haftanın filmleri

Snake Eyes: G.I. Joe Origins Film Konusu
Snake Eyes Japonya’ya geldiğinde Arashikage, kendisine ninja savaşçısı olma yöntemlerini öğretirken bir yandan da hep özlemini çektiği bir şeyi de sunar; bir yuva. Ama geçmişinden gelen sırlar ortaya çıktığında, Snake Eyes’ın onuru ve sadakati sınanacaktır. Bunun anlamı en yakınındaki kişinin kendisine olan güvenini kaybetmek demek olsa da.

Resistance Film Konusu
Pandomim sanatçısı Marcel Marceau’nun İkinci Dünya Savaşı sırasında bir grup Yahudi izci gençle birlikte Fransız Direnişi’ne katılıp on binlerce yetimi kurtarmasının hikâyesi.

Peter Rabbit: Kaçak Tavşan Film Konusu
Thomas ve Bea artık evlidir, Peter ve onun tavşan ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Bahçedeki hayatından sıkılan Peter, şehre gitmeye karar verir. Burada birçok tekinsiz tiple karşılaşır ve bütün ailesini bir kaosun içine sürükler.

Yeşil Şövalye Film Konusu
Yeşil Şövalye ile yüzleşmek için zorlu bir savaşa girişen Karl Arthur’un yeğeni Sir Gawain’in hikayesini konu ediniyor. Krallığa olan bağını kanıtlamak için kendisine meydan okuyan düşmanı Yeşil Şövalye'ye karşı zorlu bir mücadeleye girişen Sir Gawain, destansı bir yolculuğa çıkar.

Lanetli Kardeş Film Konusu
Sorunlu sanatçı Cassie gördüğü cinayet sanrıları ile, bunları resmederek başa çıkmaya çalışmaktadır. Ancak resmettiği olaylar gerçekleşmeye başlayınca, Cassie'nin sevdikleri tehlikye girer. Cinayetleri işleyen ile arasında bir bağ olduğunu anlayan Cassie, kendini kurtarmak ve cinayetleri durdurmak için geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası Film Konusu
Altı kişi istekleri dışında kendilerini yeni bir ölümcül labirentin içinde kilitli bulurlar. Hayatta kalmak için yavaş yavaş ortak noktalarını keşfetmeye başlarlar… ve hepsinin daha önce bu ölümcül labirent oyununu oynadıkları ortaya çıkar.

Still Here Film Konusu
The Chronicle'dan genç bir New York gazetecisi olan Christian Baker, Brooklyn'den 12 yaşında bir Afrikalı-Amerikalı kız olan Monique Watson'ın ortadan kaybolmasıyla ilgili bir hikayeye atanır. Görevi geride bırakmaya çalışırken, hikayeyi hızlı fakat detaysız bir şekilde araştırır ve ilk ipucunun peşine düşer. Bu durum, Christian'a bir dizi acı yaşatır. Suçluluk duygusuyla Christian sonunda işini düzgün bir şekilde yapmaya karar verir ve ailenin kızı bulmasına yardım etmek için zamana karşı bir yarışa girer.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.