Alime Semerci kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve kitapları

Alime Semerci kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve kitapları
Instagram dünyasının en renkli isimlerinden biri olarak binlerce kişi tarafından takip edilen ve her geçen gün bu sayıyı artıran yazar Alime Semerci, birbirinden cesur pozlarıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor. Bir fenomen haline gelen Semerci hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Alime Semerci kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve kitapları haberimizde yer alıyor.

Çoğu zaman evinden, bazen ofisinden ve kimi zaman da gittiği yerlerden paylaştığı karelerle binlerce kişiye ulaşan Alime Semerci, çekici fotoğraflarıyla her geçen gün çok daha fazla sosyal medya kullanıcısı tarafından tanınıyor. Birçok pozuyla keşfette yer alan güzel yazar hakkında internette çok sayıda arama yapılarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Alime Semerci kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve kitapları haberimizde yer alıyor.



Peki, Alime Semerci kimdir?

Alime Semerci (d. 1974, Antalya) yazardır. 48 yaşındadır. Çocukluk yıllarını Antalya'da geçirdi. Başarılı bir eğitim hayatının ardından 1997'de eşi Aykut Semerci ile evlendi. Yazar ve şair olan eşi ile birlikte bir çocuk dünyaya getirdi. Instagram'da kendisini yüz binlere ulaştıran birçok fotoğrafının da Aykut Bey tarafından çekildiği düşünülüyor. Hayatını Antalya, aşk ve yazmak arasında geçiriyor. Bunu da birçok paylaşımında takipçileri ile paylaşıyor. 
 

Alime Semerci | Önce Vatan - 2016
"Okuyun… Sadece Kuran’ı değil, aydınlığı da okuyun. Ben böyle yaptım; bu ışıkla mutlu ve güçlü oldum. Kalem kılıçtan keskindir, bunu unutmayın. ‘O gün gelecek, âlimin mürekkebi şehidin kanından üstün gelecek’ diyen Peygamberimize yakışın. Kadın ya da erkek değil, iyi insan olun."



Alime Semerci Instagram hesabı

Güzel yazarın en çok tercih edilen sosyal medya hesabı Instagram. Burada yayınladığı her fotoğrafla birlikte binlerce etkileşim alıyor. Cesur kareleri ile de fark yaratmayı başarıyor. Fit vücudu ve bakımlarını ihmal etmemesi onu her gün çok sayıda kişinin karşısına çıkarmak için yeterli bir sebep. Kendisini @alimesemerci adresinden takip edebilirsiniz.


alime semerci


 

Alime Semerci kitpaları

  • Acı Kadın & Tatlı Erkek
  • Tahrik
  • Mira
  • Söz Sanatçısı
  • Mira


alime semercialime semercialime semercialime semercialime semercialime semercialime semercialime semerci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.