Alper Kaya’dan üç kitap birden!

Alper Kaya’dan üç kitap birden!
Yerli polisiye edebiyatında düzenli olarak üretimde bulunan en genç yazar olan Alper Kaya, 2020 yılına Arsine Yayıncılık etiketiyle yayımlanan üç kitapla “Merhaba” dedi.

Dokuz yıl önce yayımlanan, gerilim ve polisiye türlerindeki ilk romanı “08.00” ikinci baskısı ile okurun karşısına tekrar çıkarken; yazarın derlediği ve dört yazardan oluşan “Aslında Yaşanmadı” ve Kaya’nın dokuzuncu romanı olan “Kabakulak Yazı” online kitapçılarda satışa sunuldu.

Yazarın, bir barda tanışan altı kişinin tanışma hikâyesini anlattığı “08.00” isimli romanı; kült kitaplara imza atan ve yerli edebiyatta hem editör hem de yazar olarak pek çok seçkin eserde imzası olan Aşkın Güngör’ün önsözü ve gözden geçirilmiş yeni baskısı ile raflarda yerini aldı. 

Mehmet Mollaosmanoğlu, Murat S. Dural, Umut Çalışan ve Alper Kaya’nın gerçek hayatta işlenmiş ve çözülememiş cinayetler ve kayıp vakalarından esinlenilerek yazdıkları birer öyküyle yer aldıkları “Aslında Yaşanmadı” isimli derleme de bu alanda Türkiye’de benzerine rastlanmamış bir örnek olarak kitapseverlerin karşısına çıkıyor.

90’lar nostaljilerini sevenlere, karanlık bir polisiye olarak sunulan; 90’lı yılların başında, tren yollarının hâlâ önemini koruduğu ve birincil ulaşım yolu olduğu bir dönemde geçen “Kabakulak Yazı” ise sizi çocukluğunuza geri götürecek!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.