Arif V 216 bugün vizyonda! Bilet nasıl alınır ve film iyi mi kötü mü yorumları

Arif V 216 bugün vizyonda! Bilet nasıl alınır ve film iyi mi kötü mü yorumları
Son olarak Deli Aşk filmi ile sinemada yer alan ve ortaya koyduğu her yapımla milyonlarca kişi tarafından izlenen Cem Yılmaz'ın son projesi Arif V 216 bugün vizyona giriyor. Saat 10.00 itibariyle açılacak olan sinema salonlarında izlenebilecek olan filmin bileti nasıl alınır ve yorumları nasıl sorularını sizler için derledik. İşte detaylar...

Cem Yılmaz 22. kez beyaz perdede izleyicisinin karşısına çıkıyor. Her Şey Güzel Olacak ile başlayan film macerasında AROG, GORA, Hokkabaz gibi kaliteli işlere imza atan ünlü komedyenin son filmi bugünden itibaren vizyondaki yerini alacak. Seda Bakan, Zafer Algöz ve Ozan Güven gibi isimlerin de baş rolünde bulunduğu filme ilk günden büyük ilgi bekleniyor. Aylardır sabırsızlıkla sadece kısıtlı sürelerdeki fragmanları izlenen film için sabahın ilk saatlerinden itibaren rağbet var. Hafta içi olmasına rağmen binlerce insan biletlerini alarak ilk izleyenler sırasına girmek istiyor. Arif V 216 biletlerini ister sinema gişelerinden isterseniz de internetten temin edebilirsiniz.

Arif V 216 senaryosu nasıl?
Arif'in yakın dostu 216, insan olmaya karar vererek dünyaya gelir ve burada başına olmadık işler gelir. Her ne kadar insan olabilmek için kıyasıya bir çaba harcasa da 216'nın (Ozan Güven) farklılıkları çok barizdir. Üstelik bir de gözleri görmeyen Pembe Şeker'e (Seda Bakan) aşık olmuştur. Kötü niyetli bir iş adamının onu kopyalamaya kalkışmasıyla Arif (Cem Yılmaz) devreye girecek, 216'yı ve tüm dünyayı kurtarmaya çalışacaktır.

arif v 216

Cem Yılmaz hangi filmlerde rol aldı?
Her Şey Çok Güzel Olacak
Vizontele
G.O.R.A
Organize İşler
Hokkabaz
A.R.O.G
Yahşi Batı
Av Mevsimi
Şahane Misafir
Pek Yakında
Son Umut
Ali Baba ve 7 Cüceler
İftarlık Gazoz
Deli Aşk

Film Yorumu
Cem Yılmaz'ın AROG ve GORA filmlerindeki başarısı hala konuşuluyor. Söz konusu uzay ise paranızın karşılığını sonuna kadar alabileceğiniz 2 saat sizleri bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.