Aşikar Mahremiyet kitapseverleri bekliyor

Aşikar Mahremiyet kitapseverleri bekliyor
İstanbul Kadın Akademisi Platformu Başkanı Semra Aydın Avşar, 'Aşikar Mahremiyet' isimli kitabını bu akşam okuyucuları ile buluşturuyor

Kuşaklar arasındaki “mahremiyet” algısındaki dönüşümü “sosyal medya” üzerinden değerlendiren Semra Aydın Avşar, ‘Aşikâr Mahremiyet’ adlı kitabının detaylarını, sosyal sorumluluk projelerini ve davranış bilimleri alanındaki deneyimlerini anlattı. Avşar, “Çocukuklarımızı değerler noktasında güçlendirmemiz gerekiyor. Bizler merhametli, vicdanlı, ahlaklı, yalan söylemeyen çocuklar yetiştirmek istiyorsak, önce bunu kendi hayatımızda içselleştirmeliyiz. Değerlerini bilen çocuklar, kendi hayatlarında fark yaratıp çevrelerine ışık saçacaktır. Burada önemli olan doğru tohumu atmaktır. Eğer geleceğimiz için güzel tohumlar atabilirsek güzel başaklar yetiştiririz” dedi.

Aşikar Mahremiyet

Sosyal medya ve kuşak farkı
Sosyal medya üzerinden kuşak farkının nasıl okunabileceğine dair önemli  detaylar veren kitabı hakkında konşuan Avşar, “Bizden sonra gelecek nesiller ile bizler çok farklı noktalarda olacağız. O yüzden onlardan bir şeyleri yasaklayarak bir yerlere varamayız. Ailelere bunları söylemeye çalışıyoruz. Bizler çocuklarımıza iyi insan olmayı, merhametli olmayı, vicdanlı ve adaletli olmayı öğretmemiz gerekiyor. Çünkü bunlar iyi insan olmaya ait olan değerlerdir. Bunları öğretmeye ihtiyacımız var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.