Ayhan Ongun kitaplarını imzaladı

Ayhan Ongun kitaplarını imzaladı
Uzun yıllardır Kent TV'de sosyal ve toplumsal konular üzerine program yapan gazetemizin köşe yazarlarından Ayhan Ongun yeni çıkan iki kitabını okurları için imzaladı.

Şimdiye kadar 7 kitabı yayımlanan gazetemizin köşe yazarı Ayhan Ongun Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür Merkezi'nde (Trafo) son iki kitabı Bodrum’un Öteki Yüzü ve Sivil Düşün’ün tanıtımını yaptı. “Yazmak her gün yeniden doğmaktır” diyen Ongun, “Kağıt fiyatlarının çok yükseldiği dijital çağda toplumda kitap okuma alışkanlığı da o oranda azalmakta. Yaklaşık 20 yıldır gündeme ilişkin düşüncelerimi haftalık olarak yazıyorum ve ülkenin farklı yerlerinde çeşitli yayın organlarında eş zamanlı olarak yayımlanıyor.

Ancak zaman içerisinde yok olacak bu yazıları kitap halinde insanlarla paylaşmak ve ülkeme karşı sorumluluklarımı bu yolla yerine getirmek amacıyla ısrarla ve inatla yazmaya devam ediyorum. Bodrum’un Öteki Yüzü isimli kitabımda Bodrum’un magazin sayfalarında yer almayan yönlerini anlatmaya çalıştım. Barış ve demokrasi sevdalısı bir duyarlı yurttaş olarak düşünen, okuyan, yazan insanlara yapılan tüm baskı ve engellemeler karşın yazmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

ayhan-ongun.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Burak Birerdinç - Damga Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.