Ben Orada Yokken edebiyatseverlerin karşısında

Ben Orada Yokken edebiyatseverlerin karşısında
Banu Demir yeni romanı Ben Orada Yokken ile yeniden okurlarının karşısında. Nemesis Kitap’tan çıkan eseri raflardaki yerini alan Banu Demir, hayatı sorgulatan, geçmiş, şimdi ve gelecek arasında bağ kurduran ve çarpıcı kurgusuyla dikkat çeken Ben Orada Yokken’i edebiyatseverlerin beğenisine sundu.

Etrafınızda olup biteni görmediğinizi sadece konuşulanları duyabildiğinizi ve hiçbir tepki vermediğinizi düşünün. Konuşmak isteyip konuşamadığınızı... Geçmişinizle hesaplaşmak için çok vaktiniz varken, düzeltmek için hiç şansınızın olmadığını hayal edin. 

Başına gelen talihsiz bir olayla komaya giren ve o karanlıkta tüm hayatının muhasebesini yapmak zorunda kalan Gizem'in de tek istediği uyanmak ve her şeye yeniden başlamak için ikinci bir şans yakalamaktı. Hayatına koma halinde devam ettiğinin farkında olmayan sevdiklerine geri dönüp, onları da uykularından uyandırabilmektir. Oysa her şansın büyük bir bedeli de vardı hayatta...

Ben Orada Yokken, okuyanları gerçeklerle yüzleştirecek ve hayatın kıymetini yeniden hatırlatacak bir roman. Bir ayna, bir varoluş mücadelesi ve geç atılmış bir çığlık...


Banu Demir kimdir?

İstanbul’da doğan yazar, İstanbul Üniversitesi Radyo-TV bölümünden ve Marmara Üniversitesi Contemporary Business Management’tan mezun olduktan sonra İngiltere Nescot College’da okudu. On bir yıl reklam sektöründe Müşteri Temsilciliği ve Müşteri İlişkileri Direktörlüğü yaptı. Yazar, 2000-2004 yılları arasında Almanya Frankfurt’ta freelance reklam danışmanı olarak çalıştı. 2006-2015 yılları arasında, Amerikan kökenli bir çocuk eğitim merkezinin kurucu ortaklarından oldu. Hayatının on altı yılını dört farklı ülkede yaşayarak geçirdi, halen Varşova-Polonya’da yaşamaktadır. Gezimanya gezi sitesinde uzun yıllardır gezi yazarlığı yapan Banu Demir, 2008 yılından bu yana spiritüel çalışmalara duyduğu ilgi nedeniyle birçok eğitim aldı. Yazarın ilk romanı; Geçmiş, Gelecek ya da Şimdi Mayıs 2018’de, ikinci kitabı Seans Aralık 2020’de yayımlandı. Ben Orada Yokken, yazarın üçüncü kitabıdır.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.