Beyza Alkoç okuyucularının karşısında! İmza günü ne zaman ve saat kaçta?

Beyza Alkoç okuyucularının karşısında! İmza günü ne zaman ve saat kaçta?
Son dönemin en popüler genç yazarlarından biri olan Beyza Alkoç, 38. Uluslararası Kitap Fuarı'nda okuyucularıyla buluşuyor.

TÜYAP'ta geçtiğimiz cumartesi günü kapılarını açan ve yarın sona erecek olan 38. Uluslararası Kitap Fuarı önemli yazarları ağırlamayı sürdürüyor. O isimlerden biri de Beyza Alkoç. Genç yazar hakkında fuar takvimi belli olduktan sonra humalı bir arama ve araştırma yapıldı. İmza gününü merak eden okuyucular kitaplarını imzalatmak ve fotoğraf çektirmek istedikleri Alkoç'un saatini kaçırmamak istiyor.
 


Beyza Alkoç imza günü ne zaman ve saat kaçta?

Fuarda yer alacak yazarların ve yayınevlerinin belli olmasının ardından imza günleri için de saatler belirlendi. Yüzlerce yazar hem sevenleri ile buluşacak hem de ilk ağızdan eleştirileri ve sevgi sözcüklerini dinleyebilecek. Hem okuyucu hem yayınevi hem de yazarlar açısından verimli geçmesi beklenen fuar büyük ilgi de görüyor. Beyza Alkoç'un imza günü bugün saat 14:00'te.

beyza alkoç instagram fotoğrafları


Beyza Alkoç kimdir?

Beyza Alkoç 15 Şubat 1996 yılında İstanbul Fatih'te dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan beri tiyatro oyunları ve hikayeler yazan, hikaye dalında birçok ödülü bulunan yazar, ilk kitabını 18 yaşında basmıştır ve şu anda basımı yapılmış sekiz kitabı daha bulunmaktadır. Beyza Alkoç, aynı zamanda Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütercim Tercümanlık öğrencisidir ve ikinci üniversite kapsamında Sosyoloji okumaktadır.
 


Beyza Alkoç kitapları

Sınırsız
Sınır
Sıfır Kilometre
Karantina 
3391 Kilometre
Asansör

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum