Boomerang gönülleri fethetti

Boomerang gönülleri fethetti
Kadrosunda manken&şarkıcı Nilay Dorsa, şarkıcı Faruk K, Çağla Nefesoğlu, Giray Mert Özdenoğlu, Göktuğ Derici gibi isimlerin bulunduğu 'Boomerag' adlı tiyatro oyunu Türkiye turnesine devam ediyor

Özde Yapım tarafından sahnelenen oyun geçtiğimiz haftasonu Şişli'deki Profilo Kültür Merkezi'nde seyircisiyle buluştu. Müzikli ve 2 perdeden oluşan eser, oyuncular Giray Mert Özdenoğlu ve Göktuğ Derici tarafından kaleme alındı. İkili aynı zamanda oyunun yönetmenliğini de yapıyor. Müziği Emre Akbay'a, düzenlemesi Kaan Eker'e ait şarkılar çok sevildi.

7 karakter canlandırdı
Oyun süresince salondaki kahkahalar hiç susmadı. Mekanı tıklım tıklım dolduran tiyatroseverler bol bol alkış tuttu. Oyunu izlemeye gelenler arasında 90'ların Barbie bebeği Seçil, manken Sevcihan Tunca, şarkıcı Aslı Kökçe ve Nihan Akın vardı. 10 dakikalık arayla 2 saat sergilenen eserde 7 ayrı karakter canlandıran Nilay Dorsa'nın oyunculuğu dikkatlerden kaçmadı. Rolü gereği kılıktan kılığa giren Faruk K'nın sahneleri ise en çok gülünen ve alkış alan kısımlar oldu. 'Boomerang' önümüzdeki günlerde farklı farklı şehirlerde sergilenmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.