Brad Pitt'in Formula 1 filminin adı açıklandı!

Brad Pitt'in Formula 1 filminin adı açıklandı!
Filmi "Top Gun: Maverick" yönetmeni Joseph Kosinski yönetmen koltuğuna oturacak...

Fatma Müge Yücetürk - Brad Pitt'in aynı adlı Formula 1 filminin sonunda bir adı var:
önemli konferans Apple'ın uzun vadeli projesi "Top Gun:
Maverick'in yönetmeni Joseph Kosinski'nin yönettiği film, İngiltere Grand Prix'si sırasında çekilecek.



Pitt, acemi bir yarışçının parkurda başarılı olmasına yardım etmek için son bir kez geri dönen emekli bir yarışçıyı oynayacak. ESPN F1 tarafından paylaşılan ilk görselde, arka planda şoför kıyafeti giymiş genç bir Pitt yer alıyor ve karakterinin adının Sonny Hayes olduğu ortaya çıkıyor.

'Snowfall' yıldızı Damson Idris, 'Apex'te eğitim almış genç yarışçı Pitt'i oynayacak. Filmin teması, yakında çıkacak olan başka bir yarış filmi olan "Gran Turismo"ya çok benziyor. David Harbour, Archie Madekwe ve Orlando Bloom, Sony'nin "Gran Turismo" filminde rol alıyor. Film 11 Ağustos'ta vizyona girecek.

Maverick'te olabildiğince az CGI efekti kullanan Kosinski, uygulamalı efektlerle çektiği göz alıcı aksiyon sahneleriyle büyük beğeni topladı. Yönetmen, “Apex”e benzer bir yaklaşım benimsediğini şu sözlerle açıkladı:

"İnsanların gerçekçi fotoğrafçılık konusunda bu kadar tutkulu olması bana neredeyse komik geliyor. Gençler bunu pek görmedi. CGI'ın büyük filmler için bir araç olmasına o kadar alıştılar ki, gerçekçi bir şey çekerken, ve bu tam olarak gerçek arabaları fotoğraflamak ve yakalamak için bir yaklaşım, benim için büyük bir meydan okuma ama eğlenceli olacak.

Brad Pitt'in filmde kullanacağı araba da ilk kez gösteriliyor. Pitt, bu Mercedes yapımı otomobille İngiltere GP'de pol pozisyonunu kazanan sürücünün yerini alarak piste liderlik edecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.