Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? 22 Mart Cuma filmleri

Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? 22 Mart Cuma filmleri
Hafta sonlarının en çok tercih edilen aktivitelerinden biri olan sinema dünyasına bu cuma da yeni filmler gelecek. Birçok yapım izleyiciyle buluşacak. Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? 22 Mart Cuma filmleri haberimizde yer alıyor.

Kültürel etkinlikler arasında en çok tercih edilenlerden biri olan sinema, her hafta yeni yapımlarla seyircilerin karşısına çıkıyor. Bu cuma da yine bazı filmler beyaz perdedeki yerini alacak. Seyirciler de araştırmalarda bulunarak b ilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, bu hafta hangi filmler vizyona girecek? 22 Mart Cuma filmleri haberimizde yer alıyor.

22 Mart Vizyona girecek filmler listesi

Eflatun: Eflâtun, henüz beş yaşındayken görme yetisini kaybeder. Bu süreçte babasının öğrettiği ses ve gölge oyunları ile ekolokasyon yöntemini kullanarak hayata tutunur. Gerçek ile hayalin birleştiği noktada bir yaşam kuran Eflâtun, babasından kalma saat tamircisinde çalışır. Yağmurlu bir günde kendisine bir şemsiye emanet edip giden bir adamın sesine âşık olur. Ve bir gün bir adamın sesini duymasıyla zaman, onun için durur…

Demir Pençe: Gerçek hikayesi anlatılan, 1980'lerin başlarında yoğun rekabetin yaşandığı profesyonel güreş dünyasında tarihe geçen ayrılmaz Von Erich kardeşlerinin öyküsü.

Öldüm Bittim: Mehmet, bir hastalık hastasıdır. Sadece bir hafta ömrü kaldığını sandığında birbirinden ilginç olaylar gelişir.

İki Yüzlü: Bülent Terzioğlu'nun yönetmenliğini yaptığı gerilim türündeki "İki Yüzlü"nün senaryosunu Murat Güleç kaleme aldı. Oyuncular arasında ise Gökçe Özyol, Betül Dinçer ve Aslıhan Karalar gibi isimler bulunmakta.

Süper Köpekler: Birbirinden sevimli köpeklerin başlarına gelenleri konu alan "Süper Köpekler" filminde büyük abi Cino, bir bilim insanının gözüne girmek ister. Bu sırada Lisa, bir dans yarışmasını kazanmak için çalışır. Minik Aliş, Aleks ve Tima’nın arasında çıkan futbol konusundaki anlaşmazlığı engellemek ve onları barıştırmaya uğraşır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.