Bu hafta vizyona hangi filmler girecek? 14 Haziran Cuma filmleri

Bu hafta vizyona hangi filmler girecek? 14 Haziran Cuma filmleri
Özellikte hafta sonlarının vazgeçilmezi olan sinema için binlerce izleyici yeni haftanın filmlerini merak ederek araştırıyor. Peki bu hafta vizyonda hangi filmler yer alacak? İşte 14 Haziran Cuma filmleri...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte eğlenmeye, aktivitelere ve pek çok kültürel konuya daha fazla vakit ayırma imkanı bulan vatandaşlar sinemayı da ihmal etmiyor. Aileler, sevgililer ve arkadaşlarla yapılabilecek en iyi organizasyonlardan biri olan sinemada gelecek haftanın filmleri şimdiden araştırılmaya başlandı. 'Bu hafta vizyona hangi filmlere girecek?' sorusunun yanıtı haberimizde.

Man In Black
Yeni Men in Black filminde Will Smith ve Tommy Lee Jones yer almayacak. Chris Hemsworth (Ajan H) ve Tessa Thompson (Ajan M), uzaylılarla mücadele eden ikili olacak.

Iron Sky: The Coming Race
Nazilerin dünyayı ele geçirmeye çalıştığı Iron Sky filminin devamında, dünya nükleer savaş nedeniyle yaşanmaz hale gelmiştir. Kalan insanlar Naziler'in Ay'daki üssünde yaşamaktadır. Ancak burada yaşayanlar için yaşam koşulları kötüleşmeye başlayınca, dünyanın merkezindeki gizli bir şehre yolculuk yapmak gerekir. Ancak bu sırada karşılarına Vril önderliğindeki şekil değiştirebilen bir sürüngenler ırkı ve onların dinozor ordusu çıkar.

Utøya 22. juli
Kaja, küçük kız kardeşi Emilie ile birlikte Norveç'in Utøya adasındaki bir yaz kampına katılır. 22 Temmuz'da kamp katılımcıları, Oslo'daki Hükümet binasının olduğu bölede bir bomba patladığını haber alırlar. Ancak kendileri şehirden uzakta bir adada oldukları için güvendelerdir. Kısa süre sonra silah sesleri duyulur ve kampçılar bunun bir tatbikat olmadığını anlayarak hızla kaçmaya başlarlar. Kaja, Emilie'nin yanından kısa süreliğine ayrılır. Fakat geri döndüğünde onu çadırında bulamaz. Her yerin son derece tekinsiz olduğu bir ortamda, genç kızın kardeşini bulabilmek için yakınlardaki ormana girmekten başka çaresi kalmamıştır.

The Dead Don't Die

Rocketman

Sir Elton John'un (Taron Egerton) hayatının en önemli yıllarına ait bilinmeyenler, Kraliyet Müzik Akademisi'nden süper yıldızlığa yükseldiği yıllar ve Bernie Taupin'le (Jamie Bell) olan ortaklığı filmde konu ediliyor.

A Dog's Journey
2017 yapımı Can Dostum filminin devam filmi olan A Dog's Journey, bir köpeğin hayat amacını keşfetmek için çıktığı yolculuğu konu ediyor. 

Ferhat ile Şirin

Cinnet
Çok sevdiği kocasının öldüren ancak olaya dair hiçbir şey hatırlamayan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor.

Stalker
Stalker, dünyaya göktaşı düşmesi sonrası oluşan esrarengiz bölgeye gitmeye karar veren bir adamın hikayesini konu ediyor.

Bekçi
Bekçi, bir kasaba mezarlığında gece bekçiliği yapan Salih'in hikâyesini konu ediyor.

Hayalimdeki Köy
Hayalimdeki Köy, yıllar önce ayrıldığı köyüne geri dönen bir adamın hikayesini konu ediyor.

Solaris
Filmde, belirgin bir bilince sahip bir gezegen olan Solaris'i araştırmaya giden bir grup bilim insanının hikayesini konu ediyor.

Akıllara Seza
Akıllara Seza, geçirdiği kaza sonucu komaya giren ve komada kaldığı 22 yılın ardından gözlerini açan genç bir adamın yaşadıklarını konu ediyor.

Bayrak-1
Bayrak-1, 1930 yılında Mustafa Kemal tarafından kurulan ve varlığını günümüze kadar devam ettiren vatansever birim ile dünya yönetiminde söz sahibi olan ailelerin mücadelesini konu ediyor.

Tekne
Tekne, teknesi ile çıktığı balık avı sırasında yoğun sis nedeniyle yolunu kaybeden genç bir balıkçının hikayesini konu ediyor.

Kahraman Tavuk Uzayda
Kahraman Tavuk Uzayda, gezegeni ve sevdiklerini uzaylılardan kurtarmak için zorlu bir maceraya atılan Condorito’nun hikayesini konu ediyor.

Zerkalo

The Hole in the Ground

Kuyu, oğlunun yerin derinliklerinden gelen bir güç tarafından ele geçirildiğini düşünen bir annenin yaşadıklarını konu ediyor. Sarah O’Neill genç ve bekar bir annedir. Oğlu Chris ile birlikte kırsal bir kesimde bulunan bir eve taşınan Sarah, sıkıntılı geçmişlerini ardında bırakarak yeni bir başlangıç yapmayı umut eder. Ancak işler pek de onun düşlediği gibi gitmez. Evlerinin arkasında bulunan ormana yürüyüşe çıktıkları bir gün Chris aniden ortadan kaybolur. Çaresizce ormanın içinde oğlunu arayan Sarah bu sırada devasa bir çukur keşfeder. Sonunda oğlunu bulan Sarah her şeyin yoluna girdiğini düşünür. Ancak bir süre sonra küçük çocuk kimsenin anlam veremediği tuhaf davranışlar sergilemeye başlar. Yaşananlardan sonra oğlu için endişelenmeye başlayan Sarah, oğlunu göz hapsinde tutmaya başlar. Bu sırada ortaya çıkan gizemli bir komşu Sarah’ın iyice tedirgin olmasına neden olur. Çok geçmeden genç kadın korkunç bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.