Cem Adrian Af şarkı sözleri! Af şarkısını kim yazdı?

Cem Adrian Af şarkı sözleri! Af şarkısını kim yazdı?
Ünlü şarkıcı Cem Adrian’ın yeni albümünde yer alan Af şarkısının sözleri ne? Af şarkısını kim yazdı? İşte tüm bu soruların cevabı…

Berrin Ozan Yeşiltepe - Her şarkısı ile büyük ilgi gören Cem Adrian’dan yeni albüm. 7 Nisan günü “Ah” adını verdiği yeni projesi ile dinleyicileri ile buluşan Adrian’ın yeni şarkılarının sözleri de büyük merak konusu oluyor. Özellikle Cem Adrian Af şarkı sözleri pek çok kişi tarafından sorgulanıyor.

Cem Adrian’ın “Ah” albümünde yer alan üç şarkı daha müzik severlerin beğenisine sunuldu. Af, Yemin ve Sancı adını taşıyan şarkılar, 7 Nisan günü dinleyicilerle paylaşıldı. Tüm dijital platformlarda yerini alan şarkılar ilgiyle karşılandı.

Cem Adrian Af şarkı sözlerini kim yazdı?

Albüm içerisinde yer alan ve sözü, müziği, aranjesi ve mix’i Cem Adrian’a, mastering’i ise Emre Kıral’a ait olan “Af” şarkısının sözleri ise şöyle: 

Cem Adrian Af şarkı sözleri

Zor zor zor zor be kalbim...
Susmuş, unutmuş, bırakmış bu kalbin... 
Hiç bir şey tutmuyor yerini,
HİÇ KİMSE BİLMİYOR SEBEBİ...

Kor kor kor kor bu kalbim
Kendinden vazgeçmiş bu kalbin...
Hiç bir dil söylemez ismini, 
Hiç kimse bilmiyor yerini...

Kaldırın bütün düşenlerimi...
Döndürün çekip gidenlerimi...
Ah delip geçip yitenlerimi... 
Çarem yok...

Dermeyin aman dikenlerimi
Sormayın Yıkıp dökenlerimi
Düştüğüm cehenemin dibini 
Affım yok...

Cem Adrian kimdir?

30 Kasım 1980 tarihinde Edirne’de doğan Cem Adrian; müzisyen, besteci ve yapımcıdır.  Gerçek adı Cem Filiz olan şarkıcı, soy ismini Edirne'nin antik çağlardaki isminden esinlenerek almıştır. Ortalama bir insandan 3 kat daha uzun ses tellerine sahip olan Adrian, 4.5 oktavlık ses genişliğine sahiptir. Müzikle ilgilenmeye ortaokul yıllarında başlayan ünlü şarkıcı uzun yıllar Edirne’de radyoculuk yaptı. Fazıl Say'ın davetiyle Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde iki yıl özel öğrenci statüsünde öğrenim gördü. 2002 yılında müzik piyasasına adım atan Adrian, ilk albümünü 2004 yılında yayınladı. Ankara'da yaşayan Cem Adrian müzik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.