Cem Yılmaz biletiyle dolandırıcılık!

Cem Yılmaz biletiyle dolandırıcılık!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın gösterisine gitmek isteyen arkadaş grubu dolandırıcılık şoku yaşadı. İstanbul'da iş çıkışı eğlenmek için bilet alan 9 kişinin hayalleri suya düştü. Toplamda bin 500 lira ödenen biletler için savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Özel şirket çalışanı olan Sinem A. arkadaşlarıyla birlikte Cem Yılmaz'ın gösterisine gitmek istedi ancak biletlerin tükendiğini gördü. Uğur G. adındaki bir arkadaşı da kendisine bilet temin edebileceğini söyledi ve 9 bilet için bin 500 lira aldı. Biletlerin çıktısını e-mail ile Sinem A.'ya gönderdi.

Kapıda büyük şok
Arkadaş grubu iş çıkışından sonra gösterinin yapılacağı salona gitti ancak biletlerin sahte olduğu öğrenilince herkes şoke oldu. Dolandırıldığını anlayan Sinem A. soluğu savcılıkta aldı.

Soruşturma başlatıldı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe vererek suç duyurusunda bulunan Sinem A., Uğur G.'nin bu yöntemle aynı iş yerinde çalışan bir kişiyi de 13 bin lira dolandırdığını söyledi. Sinem A. dilekçesinde, "Bizi dolandıran Uğur G.'den şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum" dedi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.