Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler İki Arada Kaçamak ne zaman vizyona girecek?

Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler İki Arada Kaçamak ne zaman vizyona girecek?
Usta komedyen Cem Yılmaz'ın merakla beklenen Karakomik Filmler ve İki Arada Kaçamak filmi ne zaman vizyona girecek? Milyonlarca kişinin merak ettiği sorunun cevabı haberimizde.

Son dönemde sinema dünyasında mısır krizinin ortasına düşse de yeni filmleri için geri sayımda olan Cem Yılmaz'ın iki yapımı vizyona girecek. Yılmaz'ın hayranları ise sabırsız bir şekilde iki filmi bekliyor. Oynadığı her filmle milyonlarca seyirciye ulaşan Cem Yılmaz, önemli hasılatlar da elde etti. Peki Karakomik Filmler ne vakit vizyona giriyor? Cem Yılmaz’ın yeni filminin yayın tarihi ne zaman? 2019 Cmylmz  Karakomik Filmler İki Arada Kaçamak çıkış tarihi ve öbür tüm detaylar haberimizde…

KARAKOMİK FİLMLER NE ZAMAN VİZYONA GİRİYOR?

Cem Yılmaz’ın yeni film serisi Karakomik Filmler için vizyon tarihleri açıklandı. Karakomik Filmler 1 ve 2 olarak vizyona girecek filmlerin ilki 18 Ocak 2019’da ikincisi ise 15 Mart’ta izleyici ile buluşacak.

Geçtiğimiz Nisan ayında filmlerin çekimlerine başladığını duyuran Cem Yılmaz, Karakomik Filmler’in nasıl bir film serisi olacağı konusundaki merakları şu cümlesi ile gidermeye çalışmıştı;

Gora’yı çok sevmiştim ama Hokkabaz’ın yeri ayrı diyorsan, sıradaki parça sana.

Karakomik Filmler için izleyicinin beklentisi Her şey Çok Güzel Olacak ve Hokkabaz’ın devam filmleri niteliğinde kısa filmler olması, ancak Cem Yılmaz cephesinden henüz diğer bir açıklama yok. Biz sinema ve dizi severlerin en iyi yaptığı şey de beklemek olduğuna göre, gelsin 2019!

Son olarak Arif V 216 filmine imza atan Cem Yılmaz‘ın yeni filmi, iki filmi izleyiciye bir arada sunan Karakomik Filmler’in ilk fragmanı yayımladı.

Cem Yılmaz’ın son projesi Karakomik Filmler’in ilk fragmanı yayımlandı. Dört farklı hikayeyi kapsayan, her biri yaklaşık bir saatlik iki ayrı hikayeden oluşan Karakomik Filmler 1 ve Karakomik Filmler 2, iki ay arayla vizyona girecek.

Karakomik Filmler’in 60 dakikalık ilk bölümü 2 Arada’da tüm öykü arabalı bir vapurda geçiyor. Cem Yılmaz bu bölümde, Ayzek isimli bir çaycıyı oynarken ona Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya ve Cem Davran eşlik ediyor.

Serinin ikinci 60 dakikalık filmi Kaçamak’ta, kafadarın çıktıkları detoks tatilinde başlarına gelen gülünç olayları anlatıyor. Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Necip Memilli ve Özkan Uğur başrolde bulunuyor.

CEM YILMAZ KİMDİR?

Cem Yılmaz 23 Nisan 1973, İstanbul doğumlu Türk komedyen, oyuncu, müzisyen, karikatürist, seslendirmen, senarist, yapımcı ve yönetmendir.

23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aslen Gürün, Sivaslıdır. İlköğrenimini Mehmet Akif İlkokulu’nda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu’nu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirdi.

Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000’den çok kez sahneye çıktı.

1998’de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu 10 filmde rol aldı ve 3 filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.

Sinema alanındaki çalışmalarının yanı dizi sahne gösterilerini de devam ettirdi; her biri kapalı gişe oynayan 4 ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası işbirliği ile özel konserler kapsamında orkestraya 2 kez şeflik yaptı ve üniversite ziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı.

Kariyeri boyunca birçok markanın reklam yüzü oldu, aralarında Panasonic, Opet, Türk Telekom, Türkiye İş Bankası, Doritos gibi büyük markaların yer aldığı firmalar için başarılı reklam kampanyalarına imza attı. Karikatürlerinin yer aldığı bir kitap ve 3 filminin senaryolarının kitaplaştırılmış hali de okurların yoğun ilgisini çekti.

“Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”, “4.Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” ve “Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”[8] gibi ödüllerin de iç olduğu çeşitli ödüllere layık görüldü.

2014’te StandartCY adlı gösterisiyle son baharda Amerika turnesine çıkmıştır. Yer aldığı son film Deli Aşk, 10 Mart 2017 tarihinde vizyona girmiştir.

Gösterileri2014 STANDartCY Cem Yılmaz’ın ilk olarak Amerika turnesiyle, 4 Ekim 2014 tarihinde New Jersey’de sergilediği stand-up gösterisidir.2011 CM101MMXI Fundamentals Cem Yılmaz’ın stand-up gösterisi CM101MMXI Fundamentals’ın sinema gösterimi 2013 yılında çıkmıştır. 2011’de CM101MMXI Fundamentals gösterisi gerçekleşmiştir.2010 CMYLMZ Soru & Cevap Üniversitelerde yapılan söyleşi.2007 CMYLMZ Cem Yılmaz’ın stand-up gösterisi CMYLMZ, 2007 yılında gerçekleşmiş, 2008’de sinema gösterimi çıkmıştır.1999 Bir Tat Bir Doku Cem Yılmaz’ın stand-up gösterisi Bir Tat Bir Doku, 1999 yılında gerçekleşmiş, 2001’de sinema gösterimi çıkmıştır.1999 Milenyum 2000 yılına geçerken, yeni bir milenyum için 1999’da yapılan gösteri.

Filmografi

Filmler2018 Arif v 2162017 Deli Aşk2016 Zootropolis: Hayvanlar Şehri2016 İftarlık Gazoz2015 Ali Baba ve 7 Cüceler2014 Son Umut2014 Pek Yakında2013 CM101MMXI Fundamentals2012 Magnifica Presenza2011 Sonra Ağlayacağım2011 Arabalar 22011 Zefir2010 Av Mevsimi2010 Yahşi Batı2009 Arthur: Maltazar’ın İntikamı2008 A.R.O.G2007 Arı Filmi2006 Hokkabaz2005 Organize İşler2004 G.O.R.A.2001 Vizontele1998 Her Şey Çok Güzel Olacak

Özel hayatı10 Mart 2012’de Ahu Yağtu ile evlenip 31 Aralık 2013’te resmen boşanmış olan sanatçının, Yağtu ile birlikteliğinden Kemal adında bir oğlu vardır. 12 milyon takipçisiyle Twitter’da en çok takipçisi olan ve iki milyonu aşkın abonesiyle YouTube’da en çok abonesi olan Türk’tür.

Ödülleri21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu (Komedi) (İftarlık Gazoz)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.