Coşkun Sabah MESAM'a kayyum atandığını duyurdu

Coşkun Sabah MESAM'a kayyum atandığını duyurdu
Uzun süredir yaşanan tartışmalarla gündemde olan Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği'nin kayyum üyeliğine atanan Coşkun Sabah bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Bilindiği üzere daha önce seçilen üyelerden biri olan Yavuz Bingöl istifa etmişti.

Twitter'ı aktif olarak kullanan ünlü sanatçıların başında gelen Coşkun Sabah yayınladığı mesajla MESAM'a kayyum olarak atandığını duyurdu. Sabah; "Kültür Bakanlığımız tarafından MESAM’a yönetime kayyum atandım, tüm Coşkun Sabah sevenlerine duyurmak istedim, dün itibarı ile yönetim bize geçti" notunu yazdı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yaptığı incelemeler neticesinde Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’ne (MESAM) yeni bir yönetim atamıştı. MESAM’da Arif Sağ başkanlığındaki yönetime işten el çektirilerek yerlerine Yavuz Bingöl, Recep Ergül, Polat Yağcı, İpek Açar, Turhan Taşan, Fuat Güner ve Coşkun Sabah üye olarak atanmıştı.

mesam coşkun sabah

Tartışmalara neden olan kayyum için önce Yavuz Bingöl, ardından da Ali Kocatepe kayyumda görev almayı reddetmişti.

Kocatepe "Kültür Bakanlığı'nın Mesam'a atadığı kayyum listesinde yedek olarak yazıldığımı bugün tesadüfen öğrendim. Böyle bir görev için Bakanlıktan kimse fikrimi sormamıştır. Şiddetle reddettiğimi kamuoyuna duyururum" demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.