Deadpool 3'ün çekimleri durduruldu!

Deadpool 3'ün çekimleri durduruldu!
Deadpool 3, Actors Guild grevinden etkilenen ilk büyük filmdi.

Hollywood'da SAG-AFTRA grevi başladığında Deadpool 3'ün çekimleri durduruldu ve oyuncular grev sırasında Writers Guild of America'ya katıldı. Marvel devam filmi, yeni grevden etkilenen ilk büyük oyunlardan biriydi.

İptal haberi, Deadpool 3'ün izleyicilere setten Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın Deadpool ve Wolverine pirinç tarlasını oynayan ilk görüntülerini göstermesinden birkaç gün sonra geldi.

Geçtiğimiz günlerde Daredevil (2003) ve Elektra (2005) filmlerinde rol alan Jennifer Garner'ın filme Elektra olarak katılacağı duyurulmuştu. Garner'ın dönüşü ve Hugh Jackman'ın klasik Wolverine kostümünün ilk ortaya çıkışı filme gerilim katıyor, ancak grevin ne zaman sona ereceği belli olmadığı için hayranlar film için beklenenden daha uzun süre beklemek zorunda kalacaklar.

Deadpool 3'te Reynolds, Free Guy yönetmeni Shawn Levy ile yeniden bir araya gelecek. Film, stüdyonun 2019'da 21st Century Fox'u satın almasının ardından The Walt Disney Company tarafından yayınlanan ilk seri film olacak.

Mayıs ayında yazarların grevi başladığında, Deadpool 3 yapımına devam etmesine izin verilen filmlerden biriydi, ancak aynı zamanda Yazarlar Birliği üyesi ve filmin yazım ekibinin bir parçası olan Ryan, Reynolds müdahale edemedi veya doğaçlama ekleyemedi. çizgiler. eklediğiniz komut dosyasına. Çekimlerin aniden durması, etkileyici sinemaseverleri bekleyen sektör çapında bir durgunluğun habercisi.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.