Deepika Padukone'nin yeni filmi Padmavati nasıl tepkiler aldı - Müslümanlara hakaret ediliyor mu

Deepika Padukone'nin yeni filmi Padmavati nasıl tepkiler aldı - Müslümanlara hakaret ediliyor mu
Çekimlerinin bitmesiyle birlikte filmin yayınlanmasına kadar geçen süreçte pek çok tepkiye yol açan ve vizyon tarihi ileri bir tarihe ertelenen Padmavati dün sinema salonlardaki yerini aldı. Deepika Padukone, Ranveer Singh ve Shahid Kapoor'un baş rollerinde oynadığı film Hindistan'da olayları da beraberinde getirmişti. Peki izleyenler neler söyledi? İşte detaylar...

Bollywood'un iki başarılı oyuncusunu bir araya getiren Padmavati isimli filmin yayınlanacak olması muhafazakar kesimi rahatsız etmiş ve iki ünlü ismin öldürülmesi için ödül dahi açıklanmıştı. Daha önce yayınlanacağı açıklanan film tepkiler sonrası iler bir tarihe ertelenmişti ancak bu durum da olayları engelleyememişti. Ve dün film vizyona girdi. Milyonlarca kişi yine sokaklara döküldü. Dükkanlara saldırıldı, okul servisleri taşlandı ve sinema salonları basıldı. Filmin işlediği konunun kabul edilemez olduğunu düşünen muhfazakarlar hala tepkilerini sürdürüyor. Peki yapım hakkında izleyenler ne düşünüyor?

Sosyal medyada dün binlerce mesaj atıldı film için. Hindistan'ın kalabalık nüfusunun yanısıra Bollywood severler de yayınlanmaya başlayan film hakkında yorumlarını yazdı. Deepika'ya destek olanların sayısı daha fazlaydı. Güzel oyuncu da bilet alan hayranlarının fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak teşekkür etti. Bir takipçisinin; 'Filmi yeni izledim. Deepika Padukone çok güzel ve güçlü bir karakteri harika oynamış' sözlerine Hintli yıldız; 'Hayatımın en önemli filmi' şeklinde karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.