Deniz Baysal kimdir! Yaşı, memleketi, Instagram hesabı ve oynadığı diziler

Deniz Baysal kimdir! Yaşı, memleketi, Instagram hesabı ve oynadığı diziler
Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle şöhretini artıran ve güzelliği ile dikkat çeken Deniz Baysal'ın kim olduğu, yaşı, sosyal medya hesapları ve nereli olduğu araştırılıyor. Seksi oyuncu hakkında derlediğimiz bilgilerden oluşan haberimize tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Dizi dünyasındaki başarılı kadın oyuncular çok dikkat çekiyor. Yapımcılar da özellikle güzel kadınları tercih etmekten yana seçim yapıyorlar. Direkt olarak reytingleri etkilediğini düşünen izleyiciler de mevcut. Deniz Baysal da o isimlerden birisi. Güzelliği ve oyunculuktaki başarısıyla adından söz ettiren ve erkeklerin yüreklerini yoplatan Baysal hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki Deniz Baysal nerelidir, kaç yaşındadır, Instagram hesabı nedir ve kimdir. İşte detaylar...

1991'de İzmir'de doğan ve ailesinin en küçük çocuğu. Televizyon ekranlarına çıkmadan önce tiyatroda rol alan Deniz Baysal'ın oyunculuğu sağlam temellere dayanıyor. İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda aldığı eğitim sonrasında 10 yıl tiyatro oyunculuğu yaptı. Çocuk oyunlarında yer alı palyaçoluk da yaptı. Zorlu yollardan geçen Baysal'ın basketbol oynadığı dönemde burnuna gelen top sonrası estetik yaptırmak zorunda kaldığı da öğrenildi.

Deniz Baysal kaç yaşındadır?
Seksi oyuncu 27 yaşına mayıs ayında girecektir.

Deniz Baysal nerelidir?
İzmir'de dünyaya gelmiştir. Güzelliğinin sırrı da burada yatıyor diyebiliriz.

Deniz Baysal Instagram hesabı var mıdır
Evet var. @denizbaysal_ kendisine aittir ve 1 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Sadece sosyal medya yöneticisini takip etmektedir.

Hangi dizilerde oynadı?
Reklam filmlerinde oynadı. İlk dizi oyunculuğu kariyerine 2011 yılında "Derin Sular" dizisindeHilal Altınbilek, Şükrü Özyıldız ile beraber oynamıştır.
2012 yılında SenaryosuMahsun Kırmızıgül'e ait olan "Babalar ve Evlatlar" filminde oynadı. 2014yılında başrollerini Berna Laçin, Sinan Tuzcu veBurak Hakkı'nın üstlendiği "Aşk Ekmek ve Hayaller" dizisinde Uğur'un yıllar önce izini kaybettiği annesinin katilinin kızı Karaca karakterini canlandırdı.

2014 yılında ise "Kaçak Gelinler" dizisinde başrollerini Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Furkan Andıç, Fırat Albayram'ın oynadığı dizide rol aldı. Dizinin diğer oyuncuları Şenay Gürler, Ege Aydan, Fırat Altunmeşe,Cihan Yenici, Romina Özipekçi ve Tuğçe Kıltaç'tır.

Filmleri ve Dizileri 
2014 - Kaçak Gelinler (Kainat) (TV Dizisi)
2014 - Aşk Ekmek ve Hayaller (TV Dizisi)
2012 - Babalar Ve Evlatlar (TV Dizisi)
2014 - Aşk Ekmek ve Hayaller (TV Dizisi)
2012 - 2013 - Kayıp şehir (TV Dizisi)
2011 - Derin Sular (Nisan) (TV Dizisi)

Deniz Baysal resmi internet sitesi için verdiği cesur pozlarla da adından söz ettiriyor. Transparan bir elbise ile çektirdiği fotoğraflar ana sayfasından sergileniyor. İşte onlardan bazıları...

deniz baysal fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.