Derya Şen Akbacak melek yüzlü şeytan oldu

Derya Şen Akbacak melek yüzlü şeytan oldu
Ünlü oyuncu Derya Şen Akbacak, ters köşe yaptı. Komedi filmleriyle ve dizileriyle tanıdığımız güzel oyuncu, şu günlerde farklı bir karakterle izleyicileri karşılayacak olmanın heyecanını yaşıyor

'Araf 4: Meryem' adlı korku-gerilim türündeki sinema filminde başrol oynayan Akbacak, bir katil olan 'Nurten' karakterini canlandırıyor. Filmin galası geçtiğimiz günlerde Kağıthane'de bulunan Sapphire AVM'de gerçekleşti. Galada siyah elbisesiyle adeta bir kuğu gibi boy gösteren başarılı oyuncu, ilk defa bir korku filminde oynadığının altını çiziyor. Akbacak, oyunculuk dersi verdiği öğrencileriyle ve katılımcılarla filmi beraber izledi.

Renkli giyinemezdim
Siyah uzun bir elbise tercih etmesinin nedenini açıklayan Akbacak, konuyla ilgili şunları söyledi: "Ülkemiz sıkı tedbirleri sayesinde korona virüsüne önlem aldı, birçok ülkede ölümler yaşandı, şehitlerimizi unutmadık son dönem kayıplarımızdan dolayı üzülüyorum, renkli olamazdım, yastayım. Bir tarafta savaşlar, bir tarafta şehitler, bir tarafta açıkta kalan mülteciler diğer tarafta dünyada hastalıklar kol gezerken ben nasıl renkli giyinirim?”

Genç yetenekler var
Yönetmenliğini Gökhan Arı'nın yaptığı 'Araf 4: Meryem'in yapımcılığını ise Onur Yaprakçı ve Önder Öngüç üstlendi. Matine Film ve Eyes Film Yapım etiketiyle yayınlanan gerilim filminin kadrosunda Berrak Öztekin, Efsun Akkurt, Ulukan Ağdaş, Onur Yaprakçı, Fatih Demirci ve Damla Özovalı gibi genç yetenekler yer alıyor. 81 dakika süren film, Türkiye'deki tüm sinema salonlarında oynuyor. 13 Mart'ta vizyona giren filmin konusu ise şöyle: "Meryem mesleğinin henüz başında olan genç bir öğretmendir. Kendisi gibi öğretmen olan yakın arkadaşı Güzide ile teyzesi Nurten’nin evinde kalmaktadır. Nurten’in sakat bir oğlu ve bir kızı vardır. Meryem ve Güzide yaşadıkları bu evde garip olaylara şahit olurlar. Meryem başlarda bu durumların psikolojik olduğunu düşünse de aynı olayları Güzide’nin yaşamasıyla gerçeği öğrenmeye başlar. Meryem’in teyzesi Nurten bütün sırları ve cevapları barındırmaktadır. Nurten geçmişte yaşanan günahların bedelini yeğeni Meryem’e ödetir."


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.