Derya Uluğ'un Akçaabat konseri iptal edildi

Derya Uluğ'un Akçaabat konseri iptal edildi
Dün şike sürecine dair yaptığı açıklamalarla Trabzonluların ve Trabzonsporluların tepkisini çeken Derya Uluğ'un Akçaabat'ta vereceği konser iptal edildi.

Pop müziğin önemli isimlerinden Derya Uluğ dün 3 Temmuz olması sebebiyle yayınladığı mesajların ardından bordo mavililer tarafından yoğun eleştiri yağmruuna tutuldu. Fenerbahçeli olduğunu her platformda dile getiren ve bunu çekinmeden paylaşan Derya Uluğ, 3 Temmuz şike süreci ile ilgili, ilk olarak  “ 3 Temmuz bir kumpastır. Aynı zamanda diriliştir, direniştir” şeklinde mesaj paylaşırken ardından "Başta Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, yönetim ve oyuncularımız olmak üzere tüm Fenerbahçe camiasının hakkı yenmiştir. Unutmadık unutmayacağız.” ifadelerini kullandı. 19 Temmuz’da Trabzon’un Akçaabat İlçesinde bir konser verecek olan Uluğ’a bu sözler sonrası Trabzonsporlu taraftarlardan adeta tepki yağdı. Bu yıl 29.’su düzenlenecek Akçaabat Festivalinde sahneye çıkacak Uluğ’u şehirde istemediklerini ifade eden taraftarlar, bu noktada Akçaabat Belediyesine de çağrıda bulundu. Taraftarlar, Derya Uluğ’un Akçaabat’ta düzenleyeceği konserin iptalini isterken Seren Uzun, Rafet El Roman gibi sanatçıların getirilmesini istedi.

İPTAL EDİLDİ!
Derya Uluğ'un  Akçaabat'ta vereceği konserin yoğun tepkiler nedeniyle iptal edildiği öğrenildi. Basın mensuplarıyla buluşan Osman Nuri Ekim konserin iptal edildiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.