Eda Özyurt Uyanan Güzel ile BKM Mutfak'ta

Eda Özyurt Uyanan Güzel ile BKM Mutfak'ta
 DAMGA Editörü
Başarılı Komedyen Eda Özyurt, Uyuyan Güzel isimli gösterisi ile 11 Şubat'ta seyircilerinin karşısına çıkıyor.

Bir süredir İstanbul dışındaki gösterileri ile sevenleriyle buluşan Eda Özyurt, BKM Mutfak'ta yine herkesi gülüp eğlendirecek. Uyuyan Güzel ismiyle sahnede yerini alacak güzel komedyen esprileriyle unutulmaz bir akşam vaat ediyor.

Eda, kendisini gündüzleri yaratıcı drama ve yoga eğitmeni olarak tanımlarken, akşamları ise komedyenlik yapmaktadır. Uzun yıllar boyunca profesyonel tiyatroculuk yapan Eda, hayatta kalabilmek için kurumsal hayattan kopmamıştır.

Bir zamanlar gündüzleri stilettosuyla bankacılık yapan, hafta sonları ise kırmızı perdeyi aralayarak sahnede performans sergileyen Eda, şimdi hayat felsefesini performans sanatçılığıyla birleştirerek eğlenceli kurumsal eğitimler düzenlemektedir.

Sahnede "Uyanan Güzel" adlı stand-up gösterisi ile izleyicilere "uyanana kadar başına gelenleri" anlatan Eda, interaktif sahneleriyle etkileşimli performansları çok sevmektedir.

Uyuyan Güzel Bilet Fiyatları

Eda Özyurt'u izleyebileceğiniz Uyuyan Güzel stand-up gösterisinin biletleri Biletix'te satışa çıktı. Bilet fiyatları ise 250,75 lira olarak belirlendi.

eda-ozyurt.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.