Fırat Sobutay ile 4 Köşe Komedi geliyor!

Fırat Sobutay ile 4 Köşe Komedi geliyor!
Ünlü Youtuber Fırat Sobutay ve 4 komedyenin yer aldığı 4 Köşe Komedi, şubat ayında Torium Sahne'de izleyicileriyle buluşacak.

Sosyal medyayı altüst eden videolarıyla milyonlara ulaşan Fırat Sobutay, 4 Köşe Komedi programıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Onlycans'taki başarısıyla adından söz ettiren Eda Özyurt'un yanı sıra Oktay Şenol, Berkan Aytekin ve Bayram Oğuz Güngör de kendisine eşlik edecek. Torium Sahne'deki gösteriyi kaçırmayın!

Fırat Sobutay ile 4 Köşe Komedi ne zaman ve biletleri kaç lira?

Esenyurt'ta izleyicisiyle buluşacak Fırat Sobutay ile Dört Köşe Komedi, 23 Şubat 2024 Cuma günü sahnede yerini alacak. Bilet fiyatları ise 250 lir olarak açıklandı.

Torium Sahne nerede, adresi

Saadetdere Mahallesi, 68. Sok. Torium Alışveriş Merkezi No:50, 34513 Esenyurt/İstanbul

Gösteriye dair

Gel, Şakalaşalım: Fırat Sobutay'ın sunduğu "4 Köşe Komedisi" Başlıyor!

Naber komedi severler! Gülmek, hayatın en güzel anıdır ve bu özel anları sizlere yaşatmak için buradayız! "4 Köşe Komedi" adlı stand-up gecemizde sizi, gülme garantisiyle dolu bir serüvene davet ediyoruz. Bugün burada, gülme kaslarınızı şımartmak için toplandık ve milyonların keyifle takip ettiği Fırat Sobutay ile "4 Köşe Komedi Şovu" için karşınızdayız! Hazır olun, çünkü bu gece gülmek dışında hiçbir seçeneğiniz yok!... Fırat, bu geceyi yönetmek ve komedyen dostlarını sahnede parlatmak için burada. Şimdi kemerlerinizi bağlayın, çünkü bu gece gülme garantili!

Fırat Sobutay: Geceye Komik Bir Dokunuş!
Fırat Sobutay, bu gece şovu sadece bir moderatör olarak değil, aynı zamanda sahnedeki komedyenlerle birlikte bir şovman olarak taşıyacak. Fırat, sahnedeki diğer komedyenleri ön plana çıkaracak ve izleyicilere kahkaha tufanı yaşatacak.

4 Köşe Komedi'nin Gülme Garantili Kadrosu:

Eda Özyurt: Eda kendini; gündüzleri yaratıcı drama ve yoga eğitmeni, akşamları komedyen olarak tanımlıyor.Sahnede “Uyanan Güzel” Stand-up gösterisi ile “uyanana kadar başına gelenleri” anlatan Eda, interaktif sahneleri çok seviyor

Oktay Şenol: Sokakta yaptığı stand-up gösterileri ve sosyal medya skeçleriyle tanıdığınız Oktay Şenol ile kahkaha dolu bir deneyim yaşamak isterseniz bu gösteri tam size göre.Standup dünyasının asi çocuğu Oktay, izleyicilere komedinin sınırlarını gösterecek ve sınırları aşmak için spor yapmanın tek yolu gülmek olduğunu kanıtlayacak.

Berkan Aytekin: Kendini mahalle Fenomeni olarak tanımlayan Hikayelerin büyücüsü Berkan,izleyicilere masalsı komediyi sunacak, ilişkiler üzerine tespitleri sayesinde gülmek bir serüven haline gelecek.

Bayram Oğuz Güngör: Bayram, izleyicilere gülmenin sağlıklı bir alışkanlık olduğunu hatırlatacak ve gülmek için günde kaç doz komedi gerektiğini açıklayacak.

Fırat Sobutay'ın Efsanevi Gülme Yönetimi!
Bu gece, Fırat Sobutay'ın kontrolünde, kahkahalardan oluşan bir tsunamiye hazır olun! Biletlerinizialın, çünkü "4 Köşe Komedi Şaheseri" başlıyor ve bu şaheser, eğlence tarihine geçecek! Hazır mısınız?
Buyurun, komikliğin taçlandığı yer sizi bekliyor!

firat-sobutay-ile-4-kose-komedi-2024125132059e3cb009be3b14e549bde8099be35cbe0.jpg

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.