Gökyüzünde olmak bir başka

Gökyüzünde olmak bir başka
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda düzelenen "Hayata Dair Sohbetler" isimli konferansa katılan şair ve yazar Sunay Akın,havacılıkla ilgili ilginç hikayeler anlattı. "Gökyüzünde olmak bir başkadır"diyen Akın,"Ama insanın ayakları her zaman da yere basmalı"dedi.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda İnsan Kaynakları tarafından her ay gerçekleştirilen "Hayata Dair Sohbetler" konferansının konuğu Oyuncak Müzesi'nin kurucusu,şair ve yazar Sunay Akın oldu. Konferansı dinleyen havalimanı çalışanları Sunay Akın'ın hikayeleriyle keyifli anlar yaşadılar.Konferans sonunda İSG İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Hakan Arslan,Sunay Akın'a katılımlarından dolayı plaket takdim etti.

Ayaklarım yere bastı
Konferans boyunca ayaklarının yere bastığını ama kendisini gökyüzünde hissettiğini belirten Sunay Akın,"Sabiha Gökçen Havalimanı benim kullandığım pek çok yolculuk yaptığım çok değerli ve ülkemizin en güzel havalimanlarından bir tanesidir. Yüzlerce binlerce kişinin emeği var. Bugün onlarla buluştum.Hep onlar beni yolculuğa çıkarıyordu. Bugün de ben onları yolculuğa çıkardım. Bu kez onları edebiyatın derinliğinde bir yolculuğa çıkardım. Çok mutluydum çünkü binlerce insanı sevdiklerine kavuşturan havacılığımıza emek veren o güzel insanlarla birlikte olmak apayrı bir duyguydu. Zaten gökyüzünde olmak bir başkadır ama insanın ayakları her zaman da yere basmalı. Benim de ayaklarım yere basıyor ama kendimi yine gökyüzünde hissettim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.