Gülden İstanbul'u yaktı

Gülden İstanbul'u yaktı
"Unutamam Dedin", "Yatsın Yanıma", "Soğuk Odalar" gibi birçok hit parçasıyla müzik dünyasına adını altın harflerle yazdırmış Gülden, yeni şarkısını dinleyicileri ile buluşturdu

"Yakarım İstanbul"u adlı şarkının sözü ve müziği Gülden'e aitken düzenlemesi Mustafa Ceceli imzası taşıyor. İkili daha önce Gülden'in ilk çalışması olan ve Emre Aydın'la düet yaptığı "Soğuk Odalar" şarkısında birlikte çalışmıştı. O yıl patlama etkisi yaratan şarkı Gülden'e uğurlu gelmişti.

Bir kadının güçlü hüznü
Şile'de klip için kumsal üzerine inşa edilen ev, aşık ve acılı bir kadının dışavurumu olarak yansıtılıyor. Ev, çekimler sırasında önce patlatılıp sonra yakılıyor. Evin patlama ve yanma sahnelerinde cesurca kamera karşısına geçen Gülden, aşk acısı çeken bir kadının güçlü hüznünü canlandırıyor. Başarılı şarkıcı oyunculuğu ile de adından sıkça söz ettirecek.

Kış hitimiz hazır...
Gülden'in, yeni şarkısını duyurması üzerine hayranları, "kış hitimiz hazır, ağlamaya hazırız" yorumlarını yaptı. 'Yakarım İstanbul'u, Gülden'in hitlerinden biri olarak yer alacağı kesin. DMC etiketiyle çıkan şarkı tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.