Haldun Dormen hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?

Haldun Dormen hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl?
Türk televizyonlarının, sinemasının ve tiyatrosunun önemli isimlerinden Haldun Dormen apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçının sağlık durumu da hayranları tarafından merak ediliyor. İşte detaylar...

91 yaşındaki usta sanaçı Haldun Dormen'in hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Bağlı olduğu ajans tarafından paylaşılan bilgide uykuk kemiğinin kırıldığı duyuruldu. Sağlık durumunun ise iyi olduğu açıklandı.

"YAŞLANMAYA VAKTİM YOK" DEMİŞTİ
Geçtiğimiz senelerde Türkiye Organ Nakli Kuruluşları Koordinasyon Derneği tarafından Trabzon'da düzenlenen 12. Uluslararası Transplantasyon Kongresi'ne, onur konuğu olarak davet edilen sanatçı Haldun Dormen'in konuşması damga vurmuştu.

Dormen, motivasyonunu, yaşama azmini ve enerjisini neye borçlu olduğu sorusunu şöyle yanıtlamıştı:

"Herhalde insan sevgime, işimi çok sevmeme borçluyum. Umudu yitirmemek lazım. Umut, güneşe doğru koşmaktır. İşiniz ne olursa olsun ister avukat, ister doktor, ister siyasetçi olun umudunuzu yitirmemek lazım. Hayatta inişler çıkışlar hep vardır. Ben tiyatrocu olarak çok iniş çıkış yaşadım, herkes de iniş çıkış yaşayacaktır ama hiçbir şey sorun değil... Hep umuda doğru koşmak lazım. O kadar çok çalışıyorum ki yaşlanacak vaktim yok"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.