Hasan Can Kaya Çok Aşk filmi yorumları nasıldı, izlenir mi tuttu mu?

Hasan Can Kaya Çok Aşk filmi yorumları nasıldı, izlenir mi tuttu mu?
Baş rollerinde Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin'in oynadığı Çok Aşk filmi, 27 Ekim'den itibaren vizyondaki yerini alacak. Filmi izlemek isteyenler de yorumlara bakarak fikir sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Hasan Can Kaya Çok Aşk filmi yorumları nasıldı?

Konuşanlar isimli talk show formatıyla milyonlara ulaşmayı başaran Hasan Can Kaya, bu kez de Çok Aşk filmiyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Baş rolde kendisine Büşra Pekin'in eşlik ettiği ünlü komedyen yine herkesi güldürecek. Ayrıca bir aşk hikayesi de beyaz perdede sahnelenecek. Sinema seyircileri de araştırmalarda bulunarak yorumları okuyarak filme gitmeyi amaçlıyor. Peki, Hasan Can Kaya Çok Aşk filmi yorumları nasıldı, izlenir mi tuttu mu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Hasan Can Kaya Çok Aşk filmi konusu

Çok Aşk, bir yandan hayallerini gerçekleştirmeye çalışırken bir yandan da hayatının aşkının kalbini kazanmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Coşkun, en büyük hayali komedyen olup film yapmak olan genç bir adamdır. Abisi İrfan ile korsan film satarak geçimini sağlayan Coşkun’un yaşamı, hayatının aşkı olan Ayla ile karşılaşmasıyla bambaşka bir hal alır. Senaryo yazıp, en büyük tutkusu olan sinema ile ilgili hayallerini gerçekleştirmeye çalışan Coşkun aynı zamanda Ayla’nın da gönlünü kazanmaya çalışır.

Hasan Can Kaya Çok Aşk filmi oyuncu kadrosu

27 Ekim'den itibaren vizyondaki yerini alacak olan Çok Aşk filminde Hasan Can Kaya, Büşra Pekin, Tevhide Şebnem Sönmez, Uğur Yücel ve Barış Yıldız rol alıyor.

Hasan Can Kaya Çok Aşk filmi öpüşme sahnesi

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada, film kadrosunda yer alan Büşra Pekin ve Hasan Can Kaya'nın verdiği bir röportajda "Sevişme sahnelerinde zorlandık" ve "Hunharca öpüştük" demeleri çok konuşulmuştu. Konuyla ilgili Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin, "Sahnelerin yorumu kişiye göre değişir. Bazısı sevişme sahnesi olarak adlandırabilir bazısı da bunda bir şey yok ki der. Ama bize göre ailelerin de rahatlıkla gidip izleyebileceği bir film. Bizim birbirimiz arasında yaptığımız espriden türeyen şeyler bunlar. Yanlış anlaşılmış olabilir" açıklamasında bulundular.

Hasan Can Kaya Çok Aşk filmi yorumları nasıldı, tuttu mu?

Yarın beyaz perdede seyircilerle buluşacak olan Çok Aşk filminin yorumları da merak konusu. Özellikle Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar haricindeki projelerde nasıl bir performans sergileyeceği sabırsızlıkla bekleniyor. Bir Yeraltı Sitcom dizisiyle EXXEN'de yer alan Kaya, 5.1 IMDB ortalaması ile vasat bir puan almıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum