Hayat üç günlük!

Hayat üç günlük!
Hülya Koçyiğit, TRT-2 ekranlarında yayınlanan “Film Gibi Hayatlar”da konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Programın bu haftaki konuğu, ünlü oyuncu Burcu Kara oldu. Kara, “Hayat üç günlük. Bunu bilerek yaşıyorum” dedi

Öğretmen anne babanın çocuğu olan ve ilkokuldan itibaren okula erken başlayan ve mezun olan Burcu Kara ‘’Çok aklı başında, olgun, yaşından hep çok ilerde bir çocuk gibi oldum. Benim yaşımda arkadaşım olmadı ki. Üniversiteye başladığımda 16 yaşındaydım. 25 -26 yaşında insanlarla aynı odada kalıyordum, o yüzden hiçbir zaman yaşımın insanı da olmadım’’ dedi. Profesyonel oyunculuk kariyerine ilk olarak Haziran Gecesi dizisiyle adım atan Burcu Kara, ilk set gününde yaşadığı anıyı da izleyicilerle paylaştı. Kara ‘’Cihangir'den Tophane'ye inen bir yokuş vardır. İtalyan Hastanesi’nde set vardı. Gündüz sete gittim, saatler geçti. Çok mülayimimdir. Hiç ses çıkarmam. Hiç şikayet etmem, sorgulamam. Bir de ilk setimdi. Çıkıntı olmak istemedim, ödüm patlıyor. Çok disiplinliyim. Üç, beş yedi saat geçti ve on dört saat sonra ben çıktım ‘’Beni unuttunuz mu? Ben buradayım’’ dedim. Herkes kafasını kaldırdı, birbirlerine baktı. Meğer sahneler değişmiş, başka şeylere geçilmiş. Gerçekten beni unutmuşlar. O bana çok ders oldu. Sonra hep sete gidince merhaba dedim’’ dedi.

İyi hisettiğimi yapıyorum
Oyuncu olmadan öne spikerlik ve program sunuculuğu yapan Burcu Kara, oyunculuğa başladıktan sonra bir daha spikerlik yapmadığını düşündüğünü söyledi. Proje seçerken duygusal davrandığını belirten Burcu Kara ‘’Bu konuda hiç profesyonel olamadım. Hep duygusal davrandım. Acayip şeyleri reddedip, başka şeyler seçtim. Seni seviyorsam seninle çalışmayı tercih ederim. O sette mutlu olacağımı düşünüyorsam, çalışırken mutlu olacağımı düşünüyorsam çalışırım. Diğer projelere baktığında tabii ki şimdi keşke onları kabul etseymişim diyorum. Çünkü onlar çok büyük başarılar yakaladı ve çok uzun soluklu işler oldular. Ama bir taraftan da diyorum ki hayat böyle bir örgü. Bugün çok mutluyum, çok huzurluyum, öyle olması gerekiyormuş. O an öyle mutlu oluyormuşum. Kısmet biraz da her şey. Tabii ki karşıdan bakıldığında hiç doğru gelmiyor. Ama benim için hayat her konuda böyle. Yarın yokuz. Yarın diye bir şey yok. Hayat üç günlük. O yüzden bana ne iyi hissettiriyorsa ben onu yapıyorum’’ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.