Hükümet Bey bomba gibi geliyor!

Hükümet Bey bomba gibi geliyor!
Aşiret ağası ile hayranı olduğu oyuncu arasında yaşananların hikâyeleştirildiği 'Hükümet Bey' adlı sinema filminin çekimlerine başlandı. 

'Hükümet Bey'in çekimleri kısa süre önce başladı. Filmde 'Hükümet Bey'i Erkan Bektaş, 'Fadile'yi Arzu Yanardağ ve 'Yönetmen'i Ayhan Taş canlandırıyor. Yapımcılığını Emircan Yapım adına Barbaros Özyurt'un yaptığı 'Hükümet Bey'in senaristliğini ve yönetmenliğini Fatih Yıldırım üstlendi. Ayrıca oyuncu kadrosunda Selahattin Taşdöğen, Ferdi Akarnur, Elif Nil Elden, Yavuz Çetin, İzzet Civril, Nilgün Atılgan, Ferda Gülsüm Kaynar, Hülya Aydın, Hande Gürak, Zekeriya Karakay, Oğuz Yağcı, Cem Sultan Karabulut, Cem Sultan Karabulut, Cüneyt Özen ve Tuğçe Kartal gibi isimler bulunuyor.

Çekimleri Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde süren Hükümet Bey filmi 20 yıl önce yaşanmış bir hikayeye dayanıyor. Kısıtlı bi bütçe ile korku filmi çekmek için ilçeye gelen Fadile ile bölgenin ileri gelen aşiretlerinden birinin ağası olan Hükümet Bey'in hayranlıltan aşka dönüşen hikayesinie konu alıyor. Çekem Köyü'ne kurulan platoda 150 kişilik ekiple süren çekimler 40 derecelik sıcaklıkta gerçekleştiriliyor.

Filmin kasım ayında vizyona girmesi bekleniyor.

arzu yanardağ elif nil elden

elif nil elden

elif nil elden

elif nil elden


yönetmen fatih yıldırım

hükümet bey filmi

hükümet bey filmi

hükümet bey filmi

hükümet bey filmi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.